loader

Holckenhavn Slot

65 31 31 05

slider billede 1 slider billede 2 slider billede 3 slider billede 4 slider billede 5

Bryllup på Fyn

Lad Jeres drømme blive til virkelighed på et slot

Se mulighederne

Bryllup på Fyn på

Holckenhavn Slot

Skal jeres bryllup stå på Fyn på et eventyrligt slot? Hold Jeres bryllup på Holckenhavn Slot ved Nyborg og få en eventyrlig dag sammen med venner og familie. Med 15 års erfaring i at lave skræddersyede bryllupper hjælper vi Jer med at gøre Jeres bryllup unikt. I kan endda blive viet i Holckenhavns egen slotskirke.

Til at planlægge Jeres slotsbryllup får I tilknyttet en fast kontaktperson, som følger Jer hele vejen fra planlægningens start og er med på selve bryllupsdagen. Vi mener, at dette er en vigtig forudsætning for, at I kan nyde Jeres stor dag sammen.

Jeres kontaktperson vil samtidig være behjælpelig med at finde de relevante og dygtige leverandører, som matcher jeres ønsker og drømme.

 

Nedenfor ser I vores oplæg til bryllupspakker. I har mulighed for at holde jeres slotsbryllup på Fyn over en hel weekend, så I kan nyde hinanden, jeres gæster og de fynske attraktioner.

Bryllups-faciliteter

Holckenhavn Slot er fordelt på 5.000 kvm. Slottets 128 rum, sale og stuer er indrettet og fremstår i en smuk, enkel, lys og klassisk stil. Slottet råder over i alt 18 dobbeltværelser og suiter, som kan benyttes af Jeres bryllupsgæster. Alle værelser og suiter er nyrenoverede og individuelt udsmykket. Hvert et rum på Holckenhavn Slot har en unik historie, som vi med glæde fortæller Jer.

 

Bryllupsmiddagen kan afholdes i den store Riddersal eller den smukke Dansesal, der rummer op til henholdsvis 160 og 60 gæster.

 

Desuden samarbejder Holckenhavn med flere hoteller i Nyborg, som alle ligger inden for 10 minutters kørsel fra slottet. Har I flere overnattende gæster, end Holckenhavn har kapacitet til, hjælper vi Jer med at indlogere Jeres gæster på de nærliggende hoteller. 

Slotskirke

Intet bryllup uden en vielse. Holckenhavn Slot har sin egen slotskirke, hvor selve vielsen kan finde sted. Vielsen foregår som I en almindelig folkekirke med præst, organist, kirkesanger og kirkeklokker. Kirken er berømt for sine unikke træskærerarbejder, som står originalt fra 1630’erne.

Bryllup

TUSEN MILLIONER TAKK for at dere gjorde dagen vår så spesiell for oss. Bryllupet var helt perfekt og vi er så utrolig takknemlige for hvordan dere har møtt oss og hjulpet oss hele veien. Våre gjester var svært imponert over hvor fantastisk sted vi valgte å holde vårt bryllup på. Det var en fornøyelse fra vi kom til vi gikk. Vi er så utrolig takknemlig for måten dere har stilt opp på fra ende til annen.
Vi kan ikke tenke oss et eneste sted i verden vi ville valgt foran Holckenhavn slot!
Stort knus fra Martine & Kjetil

Martine og Kjetil

Billeder og film fra

Holckenhavn Slot

Holckenhavn præsentation

Et døgn på Holckenhavn Slot

Holckenhavn præsentation

Holckenhavn Slot set fra oven