loader

Holckenhavn Slot

65 31 31 05

Konferencelokaler

Slottet til unikke konferencer og møder

Se mere

Konferencelokaler på Fyn i smukke og inspirerende omgivelser

Holckenhavn Slot

Holckenhavn Slot tilbyder konferencelokaler og mødefaciliteter til både små og store arrangementer.

Slottet er udstyret med møderum og konferencelokaler i alle størrelser, der passer til alt fra det lille møde i Gl. Jagtstue under slottets hvælvinger til den større konference i slottets unikke Riddersal.

Vi ligger derfor gerne ramme omkring både små og store møder, seminarer og konferencer med et varierende deltagerantal på 2-170.

Alle vores møderum er udstyret med moderne av-udstyr og fibernet.

På Holckenhavn Slot er den individuelle planlægning kernen i den konferenceoplevelse, vi tilbyder Jer og Jeres gæster. Vores mødedesignere hjælper med at planlægge konferencen i alle facetter samt inspirere til spændende sociale afbræk i løbet af Jeres ophold.

Se Jeres muligheder for en skræddersyet konference her på Holckenhavn Slot.

Konferencelokaler med sjæl og moderne komfort

På Holckenhavn Slot kombineres mange hundrede års historie med moderne komfort, hvilket giver optimale betingelser for at tænke store tanker til møder og konferencer for lige netop Jeres firma.

 

Under Jeres ophold på Holckenhavn Slot har I - foruden konferencelokalet - altid eget lokale til Jeres middag om aftenen samt en hyggelig stue til den efterføl­gende kaffe.

Konferencer med gastronomi i højsædet

Vi vægter gastronomien højt og slottets køkken er sæsonbetonet, lokalt og ærligt med et strejf af fransk inspiration.

 

Det er vigtigt for os, at det er den gode smag og det gode håndværk, der er i centrum og vi gør altid vores ypperste for at give vores gæster en kulinarisk oplevelse.

 

Konference med eventyrlig overnatning

Holckenhavn Slot råder over 18 smukt indrettede værelser, heraf 3 minisuiter, som hver har to separate soveværelser med et fælles eksklusivt badeværelse. Alle andre værelser har individuelle luksusbadeværelser.

 

Det er muligt at overnatte op til 21 personer i enkeltværelser, såfremt deltagerne i minisuiterne kan dele badeværelse.

 

Alle slottets smukke værelser og sale kan ses på vores interaktive lokaleoversigt.

 

Hvis der er behov for yderligere værelser, har vi et fortrinligt samarbejde med tre hoteller i Nyborg, hvor Jeres gæster ligeledes kan overnatte. Hotellerne hedder Sinatur Hotel Storebælt, Hesselet og Nyborg Strand og er alle beliggende 3-4 kilometer fra slottet.

  Uforpligtende forespørgsel

  Ring til os på telefon +45 65 31 31 05 eller skriv til os på [email protected]. Du kan også udfylde formularen herunder:

  Billeder og film fra

  Holckenhavn Slot

  Holckenhavn præsentation

  Se præsentationsvideo

  Holckenhavn præsentation

  Se Holckenhavn Slot fra oven

  Instagram image Instagram image Instagram image Instagram image Instagram image Instagram image Instagram image Instagram image Instagram image Instagram image