Holckenhavn Slot
Vi gør opmærksom på de forholdsregler vi tager på Holckenhavn Slot i forbindelse med Covid-19.
Som altid, vil du som konferencegæst her hos os sidde i store, lyse, rummelige mødelokaler med masser af plads og luft omkring deltagerne. Alle rum luftes ud i Jeres indlagte pauser, og der vil i mødelokaler og generelt i slottet være håndsprit tilgængeligt. Desuden sørger vi for flere gange dagligt, at rengøre kontaktflader rundt på hele slottet.
I vil som altid, sidde i eget bespisningslokale til både frokost og middag, samt have egen stue til kaffe efter middagen. Er vejret til det, serverer vi gerne middagen under åben himmel i vores smukke slotshave.
Alle serveringer vil foregå som tallerken serveringer.
Vi glæder os til at byde Jer velkommen.
Jannick er udlært på Hotel Hesselet og har været Souschef på Hotel Lysebu i Oslo og Ass. Køkkenchef på Sortebro Kro.
Jannick er vores Norsk forbindelse der hjælper med alle vores norske gæster. Jannick elsker at arbejde med Fisk, skaldyr og bagværk.