loader

Holckenhavn Slot

65 31 31 05

COVID-19

Vi gør opmærksom på de forholdsregler vi tager på Holckenhavn Slot i forbindelse med Covid-19.

Som altid, vil du som konferencegæst her hos os sidde i store, lyse, rummelige mødelokaler med masser af plads og luft omkring deltagerne. Alle rum luftes ud i Jeres indlagte pauser, og der vil i mødelokaler og generelt i slottet være håndsprit tilgængeligt. Desuden sørger vi for flere gange dagligt, at rengøre kontaktflader rundt på hele slottet.

I vil som altid, sidde i eget bespisningslokale til både frokost og middag, samt have egen stue til kaffe efter middagen. Er vejret til det, serverer vi gerne middagen under åben himmel i vores smukke slotshave.

Alle serveringer vil foregå som tallerken serveringer.

Vi glæder os til at byde Jer velkommen.

Hold konference på Holckenhavn Slot Riddersalen paa Holckenhavn Slot moedelokale Holckenhavn Slot

Messer

Unikke omgivelser til anderledes produktpræsentationer

Se mere

Messer og produktpræsentationer på

Holckenhavn Slot

Holckenhavn Slot rummer 128 sale og stuer fordelt på 5.000 kvm. Dermed er mulighederne for at lave messer og produktpræsentationer på Holckenhavn Slot næsten uendelige.  Præsenter Jeres produkt i den smukke og lyse Dansesal, i Danmarks tredje største Riddersal eller i det rustikke og charmerende bibliotek.  Slottets engelsk anlagte park kan også benyttes som udstillingsvindue for Jeres firma.

Holckenhavn Slot har rum til ethvert produkt.

Den Røde Ridestald

Den Røde Ridestald, som er slottets gamle herskabsstald, ligger i slotsparken på Holckenhavn og er en velegnet ramme for fx biludstillinger og haveprodukter.

Planlægning og Inspiration

Holckenhavn Slots eventdesignere hjælper med at planlægge messen i alle facetter samt rådgive Jer omkring slottets mange muligheder.

 

Planlægger I at afholde en konference i forbindelse med messen, hjælper vores eventdesigner med lokaler, forplejning og al planlægning.

  Uforpligtende forespørgsel

  Ring til os på telefon +45 65 31 31 05 eller skriv til os på [email protected]. Du kan også udfylde formularen herunder:

  Billeder og film fra

  Holckenhavn Slot

  Holckenhavn præsentation

  Se præsentationsvideo

  Holckenhavn præsentation

  Se Holckenhavn Slot fra oven

  Instagram image Instagram image Instagram image Instagram image Instagram image Instagram image Instagram image Instagram image Instagram image Instagram image