loader

Holckenhavn Slot

65 31 31 05

Hold konference på Holckenhavn Slot Riddersalen paa Holckenhavn Slot moedelokale Holckenhavn Slot

Messer

Unikke omgivelser til anderledes produktpræsentationer

Se mere

Messer og produktpræsentationer på

Holckenhavn Slot

Holckenhavn Slot rummer 128 sale og stuer fordelt på 5.000 kvm. Dermed er mulighederne for at lave messer og produktpræsentationer på Holckenhavn Slot næsten uendelige. Præsenter jeres produkt i den smukke og lyse Dansesal, i Danmarks tredje største Riddersal eller i det rustikke og charmerende bibliotek.  Slottets engelske anlagte park kan også benyttes som udstillingsvindue for jeres firma.

Holckenhavn Slot har rum til ethvert produkt.

Den Røde Ridestald

Den Røde Ridestald, som er slottets gamle herskabsstald, ligger i slotsparken på Holckenhavn og er en velegnet ramme for fx biludstillinger og haveprodukter.

Planlægning og Inspiration

Holckenhavn Slots koordinatorer hjælper med at planlægge messen i alle facetter samt rådgive jer omkring slottets mange muligheder.

Planlægger I at afholde en konference i forbindelse med messen, hjælper vores koordinatorer med lokaler, forplejning og al planlægning.

  Uforpligtende forespørgsel

  Ring til os på telefon +45 65 31 31 05 eller skriv til os på [email protected]. Du kan også udfylde formularen herunder:

  Billeder og film fra

  Holckenhavn Slot

  Holckenhavn præsentation

  Se præsentationsvideo

  Holckenhavn præsentation

  Se Holckenhavn Slot fra oven

  Instagram image Instagram image Instagram image Instagram image Instagram image Instagram image Instagram image Instagram image Instagram image Instagram image