loader

Holckenhavn Slot

65 31 31 05

COVID-19

Vi gør opmærksom på de forholdsregler vi tager på Holckenhavn Slot i forbindelse med Covid-19.

Som altid, vil du som konferencegæst her hos os sidde i store, lyse, rummelige mødelokaler med masser af plads og luft omkring deltagerne. Alle rum luftes ud i Jeres indlagte pauser, og der vil i mødelokaler og generelt i slottet være håndsprit tilgængeligt. Desuden sørger vi for flere gange dagligt, at rengøre kontaktflader rundt på hele slottet.

I vil som altid, sidde i eget bespisningslokale til både frokost og middag, samt have egen stue til kaffe efter middagen. Er vejret til det, serverer vi gerne middagen under åben himmel i vores smukke slotshave.

Alle serveringer vil foregå som tallerken serveringer.

Vi glæder os til at byde Jer velkommen.

slider billede 1

25 års jubilæumsmiddag for kokketræf

Den 30. september 2018, havde vi her på Holckenhavn Slot den store fornøjelse at ligge rammerne om et helt særligt jubilæum. Nemlig 25 års jubilæet for kokketræf mellem dygtige gastronomers årlige sammenkomst.

 

I vores køkken var stemningen høj blandt de dygtige kokke. Hver kok kreerede hver deres ret, som blev til denne skønne menu.

 

  

 

129 forventningsfulde og glade gæster satte sig til bords, ved de smukt opdækkede borde i Riddersalen.

 

  

 

Tak til chefkokkene Jens-Peter Kolbeck, Jean-Louis, Patrick Lieffroy, Christian Bind, Puk Lyskjær Larsen, Francis Cardenau, Michel Michaud, Tommy Friis, Phong Thanh, deres dygtige medhjælpere og tjenere for nogle dynamiske, inspirerende og smagfulde timer.

 

 

Tak til Rene Odgaard og Rikke Buthler som har lavet en fin reportage af forberedelserne, middagen og samtaler med de dygtige kokke, som hver især har givet deres eget bidrag til den danske restaurantscene.

På hjerteligt gensyn og stort tillykke med jubilæet.

 

Se den fine film fra jubilæet her