loader

Holckenhavn Slot

Fest

Når store øjeblikke skal fejres

Se mere

Fester på

Holckenhavn Slot

Hold Jeres livs fest på Holckenhavn Slot og få en uforglemmelig oplevelse for Jer og Jeres gæster. Lad Holckenhavn Slot danne den eksklusive ramme omkring dagen og forme et unikt arrangement for Jer. Slottet har mange smukke sale til ethvert selskab både store som små. I den imponerende Riddersal er der plads til større middage, mens den lyse og enkle Dansesal er velegnet til mindre selskaber. Slottet råder over i alt 18 dobbeltværelser og suiter som kan benyttes af Jeres gæster. Alle værelser og suiter er ny renoverede og individuelt udsmykket. Vi vægter gastronomien højt med afsæt i årstidens råvarer og et strejf af fransk inspiration. Efter middagen kan festen fortsætte i en af slottets sale med dans, musik og udsøgt cocktailbar.

PRIVATFEST

Med 15 års erfaring i at lave skræddersyede arrangementer hjælper vi Jer med at gøre Jeres fest unik.

Til hjælp med planlægningen får I tilknyttet en fast kontaktperson, som følger Jer hele vejen fra planlægningens start og er med på selve dagen. Vi mener dette er en vigtig forudsætning for, at I kan nyde dagen sammen med Jeres gæster.

Jeres kontaktperson vil samtidig være behjælpelig med at finde de relevante og dygtige leverandører, som matcher Jeres ønsker og drømme.

Nedenfor ser I vores oplæg til en festpakke.

Udover festpakken betales der en lejepris for slottet, som gør at I har slottet eksklusivt til Jer og Jeres gæster.

Hold din fest på Holckenhavn Slot
Firmafest på Holckenhavn Slot

FIRMAFEST

 

Lad Holckenhavn Slot danne den unikke ramme omkring Jeres næste firmafest og få en uforglemmelig oplevelse.

Holckenhavn Slots eventdesignere hjælper med at planlægge festen i alle facetter samt inspirere til spændende underholdning, musik eller aktiviteter.

Slottet har mange smukke sale til ethvert selskab både store som små.

Kontakt os på email:[email protected] eller på telefon 65 31 31 05 og få en snak om mulighederne.

Instagram image Instagram image Instagram image Instagram image Instagram image Instagram image Instagram image Instagram image Instagram image Instagram image