Holckenhavn Slot
3-retters sæsonmenu
Kr. 595.- pr. person
Kl. 17.00 byder vi velkommen i slottets stuer, hvor I, inden middagen serveres, kan nyde en drink og opleve stemningen på slottet. Mellem klokken kl. 18.00-19.30 byder vi til bords til en lækker sæsoninspireret 3-retters menu. Vi tilbyder også børnemenu og vegetarisk menu.
Efter middagen vil det være muligt at nyde kaffe med sødt og drinks i slottets stuer.
4-retters gourmetmenu inkl. vine
Kr. 1.195,- pr. person
Kl. 18.30 byder vi velkommen og til bords til en udsøgt 4-retters gourmetmenu inkl. vine.
Efter middagen vil det være muligt at nyde kaffe med sødt og drinks i slottets stuer.
Before dinner drink med snacks
4-retters sæsonmenu inkl. vine
Kaffe med sødt
Kr. 1.425,- pr. person
Fra kl. 18.00 serveres bobler med lækre snacks i slottets stuer, inden vi kl. 18.30 byder til bords til en udsøgt 4-retters gourmetmenu inkl. vine.
Efter middagen serveres kaffe med sødt samt mulighed for at nyde drinks i slottets stuer.
2024
13. september | Gourmet | |
11. oktober | Gourmet | |
15. oktober | Sæsonmenu | |
16. oktober | Sæsonmenu | |
01. november | Gourmet | |
Gourmetmenu september
Er I flere end 4 personer og
passer ovenstående datoer ikke?
Så tøv ikke med at ring eller skriv til os, da vi så har mulighed for at åbne restauranten på andre datoer.
07. november | Winemakers dinner | |
Bourgogne aften på Holckenhavn Slot
Oplev en perlerække af Bourgogne vine, når vi her på Holckenhavn Slot byder velkommen til Winemakers dinner, torsdag den 7. november kl. 18.30. Holckenhavn blev bygget fra 1579 og små hundrede år efter, i 1667, startede drømmen om dét, der i dag er vinhuset Renè Lequin-Colin. Vi glæder os til at byde Batard-Montrachet producenten, Francois Lequin, velkommen her på Holckenhavn til en storslået aften.
Aftenen starter med Champagne og snacks, hvorefter vi byder til bords (seating ved individuelle borde) til en udsøgt 4-retters menu, i slottets unikke omgivelser. Til retterne følger 8 skønne Bourgogne vine, blandt andet 1 ’er cru Chassagne-Montrachet og enkeltmarks Pommard. På denne unikke og intime aften fortæller Francois Lequin spændende beretninger og historier om vinene og vinhuset.
For booking af dette arrangement uden overnatning kontakte os venligst på mail, [email protected].
Ønskes der værelse i forbindelse med dette arrangement, kan man booke arrangement inkl. overnatning her.
Begrænset antal pladser.
Program 7. november
Kl. 18.30: Champagne og snacks
Herefter 4-retters menu og 8 vine:
Efterfølgende kaffe med sødt og mulighed for drinks
Pris pr. person uden overnatning: kr. 1.995,-
Pris pr. person inkl. overnatning i delt dobbeltværelse/suite: kr. 3.195,-/3.395,-
2024
08. november | Gourmet | |
09. november | Gourmet | |
15. november | Gourmet | |
16. november | Gourmet | |
03. december | Sæsonmenu | |
04. december | Sæsonmenu | |
08. december | Gourmet | |
09. december | Gourmet | |
10. december | Sæsonmenu | |
12. december | Gourmet | |
13. december | Gourmet | |
14. december | Gourmet | |
Er I flere end 4 personer og
passer ovenstående datoer ikke?
Så tøv ikke med at ring eller skriv til os, da vi så har mulighed for at åbne restauranten på andre datoer.
2025
11. januar | Gourmet | |
17. januar | Gourmet | |
25. januar | Gourmet | |
14. februar | Gourmet | |
15. februar | Gourmet | |
21. februar | Gourmet | |
22. februar | Gourmet | |
Er I flere end 4 personer og
passer ovenstående datoer ikke?
Så tøv ikke med at ring eller skriv til os, da vi så har mulighed for at åbne restauranten på andre datoer.
2025
01. marts | Gourmet | |
08. marts | Gourmet | |
04. april | Gourmet | |
05. april | Gourmet | |
Er I flere end 4 personer og
passer ovenstående datoer ikke?
Så tøv ikke med at ring eller skriv til os, da vi så har mulighed for at åbne restauranten på andre datoer.
2025