loader

Holckenhavn Slot

RESTAURANT
UDVALGTE DATOER

Begrænset antal pladser.
Booking: 65 31 31 05 / [email protected]

Se mere

SÆSONMENU

3-retters sæsonmenu
Kr. 595.- pr. person

Kl. 17.00 byder vi velkommen i slottets stuer, hvor I, inden middagen serveres, kan nyde en drink og opleve stemningen på slottet. Mellem klokken kl. 18.00-19.30 byder vi til bords til en lækker sæsoninspireret 3-retters menu. Vi tilbyder også børnemenu og vegetarisk menu.

Efter middagen vil det være muligt at nyde kaffe med sødt og drinks i slottets stuer.

GOURMET

4-retters gourmetmenu inkl. vine
Kr. 1.195,- pr. person

Kl. 18.30 byder vi velkommen og til bords til en udsøgt 4-retters gourmetmenu inkl. vine.

Efter middagen vil det være muligt at nyde kaffe med sødt og drinks i slottets stuer.

UDVIDET GOURMET

Before dinner drink med snacks
4-retters sæsonmenu inkl. vine
Kaffe med sødt
Kr. 1.425,- pr. person

Fra kl. 18.00 serveres bobler med lækre snacks i slottets stuer, inden vi kl. 18.30 byder til bords til en udsøgt 4-retters gourmetmenu inkl. vine.

Efter middagen serveres kaffe med sødt samt mulighed for at nyde drinks i slottets stuer.

EFTERÅR

2024

11. oktober Gourmet
01. november Gourmet

 

Gourmetmenu oktober:

  • Kammuslinger, oliven, tomat og røget beurre blanc
  • Kaviar, cremefraiche, agurk, hasselnødder fra Piemonte og olivenolie
  • Sprød fasan, skorzonerrødder, kål og frikassésauce
  • ”Solbærstang.

Gourmetmenu november:

  • Havtaske, marineret kål, jordskokker, ingefær og aromatisk sauce nage
  • Jomfruhummer, grillet mango, fennikel, jomfruhummer sauce med basilikum og blodappelsin
  • Iberico, kvæde, røget selleri, pommes puré og sauce vin jaune
  • Guanaja 70%, hasselnøddemousse, citrusflager og mandarinsorbet.

Er I flere end 4 personer og
passer ovenstående datoer ikke?
Så tøv ikke med at ring eller skriv til os, da vi så har mulighed for at åbne restauranten på andre datoer.

WINEMAKERS DINNER

07. november Winemakers dinner

 

Bourgogne aften på Holckenhavn Slot
Oplev en perlerække af Bourgogne vine, når vi her på Holckenhavn Slot byder velkommen til Winemakers dinner, torsdag den 7. november kl. 18.30. Holckenhavn blev bygget fra 1579 og små hundrede år efter, i 1667, startede drømmen om dét, der i dag er vinhuset Renè Lequin-Colin. Vi glæder os til at byde Batard-Montrachet producenten, Francois Lequin, velkommen her på Holckenhavn til en storslået aften.

Aftenen starter med Champagne og snacks, hvorefter vi byder til bords (seating ved individuelle borde) til en udsøgt 4-retters menu, i slottets unikke omgivelser. Til retterne følger 8 skønne Bourgogne vine, blandt andet 1 ’er cru Chassagne-Montrachet og enkeltmarks Pommard. På denne unikke og intime aften fortæller Francois Lequin spændende beretninger og historier om vinene og vinhuset.

For booking af dette arrangement uden overnatning kontakte os venligst på mail, [email protected].
Ønskes der værelse i forbindelse med dette arrangement, kan man booke arrangement inkl. overnatning her.
Begrænset antal pladser.

Program 7. november
Kl. 18.30: Champagne og snacks
Herefter 4-retters menu og 8 vine:

  • Havtaskekæber, marineret kål, brunede jordskokker og sauce nage
  • Jomfruhummer, grillet mango, fennikel, jomfruhummer sauce med basilikum og blodappelsin
  • Dådyr, brombær, Karl Johan, kartoffelpuré, portvinssauce med varme krydderier
  • Gammel knas, ristet brioche, æbler, vanilje og karamelliserede valnødder

Efterfølgende kaffe med sødt og mulighed for drinks

Pris pr. person uden overnatning: kr. 1.995,-
Pris pr. person inkl. overnatning i delt dobbeltværelse/suite: kr. 3.195,-/3.395,-

JUL

2024

08. november Gourmet
09. november Gourmet
15. november Gourmet
16. november Gourmet
03. december Sæsonmenu
04. december Sæsonmenu
09. december Gourmet
10. december Sæsonmenu
12. december Gourmet
14. december Gourmet

 

Gourmetmenu november/december:

  • Havtaske, marineret kål, jordskokker, ingefær og aromatisk sauce nage
  • Jomfruhummer, grillet mango, fennikel, jomfruhummer sauce med basilikum og blodappelsin
  • Iberico, kvæde, røget selleri, pommes puré og sauce vin jaune
  • Guanaja 70%, hasselnøddemousse, citrusflager og mandarinsorbet.

Sæsonmenu december:

  • Dagens fangst, marineret kål, jordskokker, ingefær og aromatisk sauce nage
  • Svendborg gris, kvæde, røget selleri, pommes puré og sauce vin jaune
  • Guanaja 70%, hasselnøddemousse, citrusflager og mandarinsorbet.

Er I flere end 4 personer og
passer ovenstående datoer ikke?
Så tøv ikke med at ring eller skriv til os, da vi så har mulighed for at åbne restauranten på andre datoer.

VINTER

2025

11. januar Gourmet
17. januar Gourmet
25. januar Gourmet
14. februar Gourmet
15. februar Gourmet
21. februar Gourmet
22. februar Gourmet

 

Er I flere end 4 personer og
passer ovenstående datoer ikke?
Så tøv ikke med at ring eller skriv til os, da vi så har mulighed for at åbne restauranten på andre datoer.

FORÅR

2025

01. marts Gourmet
08. marts Gourmet
04. april Gourmet
05. april Gourmet

Er I flere end 4 personer og
passer ovenstående datoer ikke?
Så tøv ikke med at ring eller skriv til os, da vi så har mulighed for at åbne restauranten på andre datoer.

SOMMER

2025