loader

Holckenhavn Slot

65 31 31 05

Sommerbryllup på Holckenhavn Slot Hold dit bryllup på Holckenhavn Slot Norsk bryllup i Danmark på Holckenhavn Slot Bryllupskagen nydes i Holckenhavns slotsgaard Brudevals i Dansesalen på Holckenhavn Slot

Bryllup på Fyn

Lad Jeres drømme blive til virkelighed - hold bryllupsfest på et slot

Se mulighederne

Se mere

Bryllup på Fyn på

Holckenhavn Slot

Skal jeres bryllup stå på Fyn på et eventyrligt slot ved vandet? Hold Jeres bryllup på Holckenhavn Slot ved Nyborg og få en eventyrlig bryllupsfest sammen med venner og familie. Med 15 års erfaring i at lave skræddersyede bryllupper har vi masser af idéer til hvordan vi kan gøre jeres bryllup unikt. I kan endda blive viet i Holckenhavns egen slotskirke.

Til at planlægge Jeres slotsbryllup får I tilknyttet en fast kontaktperson, som følger Jer hele vejen fra planlægningens start og er med på selve bryllupsdagen. Vi mener, at dette er en vigtig forudsætning for, at I kan nyde Jeres stor dag sammen.

Jeres kontaktperson vil samtidig være behjælpelig med at finde de relevante og dygtige leverandører, som matcher jeres ønsker og drømme.

Nedenfor ser I vores oplæg til bryllupspakker med idéer til. hvordan Jeres bryllupsfest kan sammensættes. Hos os har I har mulighed for at holde jeres slotsbryllup på Fyn med overnatning over en hel weekend, så I kan nyde hinanden, jeres gæster og de fynske attraktioner.

Vi kan desværre ikke tage flere bryllupper ind i 2022.
I 2023 er der få ledige datoer tilbage i marts, oktober, november og december. 

  Uforpligtende forespørgsel

  Ring til os på telefon +45 65 31 31 05 eller skriv til os på [email protected]. Du kan også udfylde formularen herunder:

  Bryllups-faciliteter

  Holckenhavn Slot er fordelt på 5.000 kvm og ligger tæt ved vandet på den fynske kyst. Slottets 128 rum, sale og stuer er indrettet og fremstår i en smuk, enkel, lys og klassisk stil. Ønsker I et bryllup med overnatning, står slottets i alt 18 dobbeltværelser og suiter til rådighed for Jer og Jeres bryllupsgæster. Alle værelser og suiter er nyrenoverede og individuelt udsmykket. Hvert et rum på Holckenhavn Slot har en unik historie, som vi med glæde fortæller Jer.

   

  Bryllupsmiddagen kan afholdes i den store Riddersal eller den smukke Dansesal, der rummer op til henholdsvis 160 og 60 gæster.

   

  Desuden samarbejder Holckenhavn med flere hoteller i Nyborg, som alle ligger inden for 10 minutters kørsel fra slottet. Har I flere overnattende gæster, end Holckenhavn har kapacitet til, hjælper vi Jer med at indlogere Jeres gæster på de nærliggende hoteller. 

  Holckenhavn Slot - smukt opdækket bord i Riddersalen
  Vielse i Slotskirke på Holckenhavn Slot

  Slotskirke

  Intet bryllup uden en vielse. Holckenhavn Slot har sin egen slotskirke, hvor selve vielsen kan finde sted. Vielsen foregår som I en almindelig folkekirke med præst, organist, kirkesanger og kirkeklokker. Kirken er berømt for sine unikke træskærerarbejder, som står originalt fra 1630’erne.

  Bryllup

  Hei Christina!

  TUSEN takk for oss- vi har virkelig hatt drømmebryllupet!
  Vi kunne aldri drømt om et finere sted å holde dette på, dere har levert og overlevert så til de grader!

  For en sømløshet, profesjonalitet, ALT går på skinner hos dere. Man merker ikke at dere er der engang, ting bare går knirkefritt.
  Dere har kontroll, når vi ikke har.  Dette stedet vil jeg anbefale til absolutt alle på min venn, vil man ha det aller beste- så drar man til Holckenhavn.

  Vi kommer til å savne den ukentlige kommunikasjonen med deg- du må vite at vi syns du er en av verdens herligste mennesker.
  Vi føler oss så ivaretatt.

  Gode klemmer fra Renate og Eirik

  Renate og Eirik

  Billeder og film fra

  Holckenhavn Slot

  Holckenhavn præsentation

  Et døgn på Holckenhavn Slot

  Holckenhavn præsentation

  Holckenhavn Slot set fra oven

  Holckenhavn præsentation

  Bryllupsvideo. Reception og vielse

  Holckenhavn præsentation

  Bryllupsvideo. Middag og fest

  Holckenhavn præsentation

  Bryllup på Holckenhavn Slot

  Instagram image Instagram image Instagram image Instagram image Instagram image Instagram image Instagram image Instagram image Instagram image Instagram image