loader

Holckenhavn Slot

65 31 31 05

COVID-19

Vi gør opmærksom på de forholdsregler vi tager på Holckenhavn Slot i forbindelse med Covid-19.

Som altid, vil du som konferencegæst her hos os sidde i store, lyse, rummelige mødelokaler med masser af plads og luft omkring deltagerne. Alle rum luftes ud i Jeres indlagte pauser, og der vil i mødelokaler og generelt i slottet være håndsprit tilgængeligt. Desuden sørger vi for flere gange dagligt, at rengøre kontaktflader rundt på hele slottet.

I vil som altid, sidde i eget bespisningslokale til både frokost og middag, samt have egen stue til kaffe efter middagen. Er vejret til det, serverer vi gerne middagen under åben himmel i vores smukke slotshave.

Alle serveringer vil foregå som tallerken serveringer.

Vi glæder os til at byde Jer velkommen.

Køkkenet

Et køkken fyldt med fristelser og innovation

Se mere

Køkkenet på

Holckenhavn Slot

I køkkenet på Holckenhavn Slot begejstres køkkenchef Anne Frier og hendes kokketeam dagligt over de friske leverancer af sæsonens lokale råvarer, som de forvandler til velsmagende og smukke serveringer med appel til alle sanser og med smagen i højsædet. Anne og kokketeamet er garant for kulinariske oplevelser til din fest, konference, bryllup eller weekendophold.

"God mad handler om følelser. Man kan smage, når det er lavet med kærlighed" 

På Holckenhavn Slot vægter vi gastronomien højt og ser frem til at forkæle Jer fra ankomst til afrejse. holckenhavn-køkkengalleriSe køkkengalleri

Anne Frier Larsen

Souschef

Anne kommer med erfaring fra bl.a. Hesselet, Henne Kirkeby Kro og Kongebrogården.

 

Anne har sæsonens råvarer i fokus. Her bliver de vidunderlige råvarer fusioneret med et strejf af det franske køkken tilsat en stor portion kærlighed og innovation.

Ross David Fletcher

Køkkenchef

Ross er vores engelske forbindelse. Ross kommer med 10 års erfaring fra England og har arbejdet på flere store restauranter i London og Cornwall.

Ross kom til Danmark i 2010 og har her bl.a. arbejdet på Hesselet.

Marcus Vive

Kok

Marcus elsker det eksperimenterende køkken.

Marcus kommer med erfaring fra Restaurant Rudolf Mathis, Hotel Hesselet og Gastroteket i Odense

Jannik kok Holckenhavn Slot

Jannick Johansen

Souschef

Jannick er udlært på Hotel Hesselet og har været Souschef på Hotel Lysebu i Oslo og Ass. Køkkenchef på Sortebro Kro.

Jannick er vores Norsk forbindelse der hjælper med alle vores norske gæster. Jannick elsker at arbejde med Fisk, skaldyr og bagværk.

Holckenhavn Slots

Køkkengalleri