loader

Holckenhavn Slot

slider billede 1

Jagt

Jagtselskaber og naturoplevelser på Holckenhavn Gods

Jagt på Holckenhavn Gods

Der drives professionel jagt på alle Holckenhavn Gods' jorde. Jagten har stolte traditioner og er afholdt i generationer. Jagten er i dag stadig præget af stor etikette og høflighed. Man mødes til parole om morgenen, og hen på eftermiddagen holder man jagtparade, hvor man lægger vildtet frem i slotsgården og blæser jagten af.
Holckenhavn Gods har de optimale forhold og muligheder for en spændende og udfordrende jagt, hvad end det angår fasanjagter eller jagt på dåvildt eller råvildt. Jagten kan omsluttet af en helhedsoplevelse med overnatning og gastronomisk forkælelse på slottet.

 

Vi vil glæde os til at give jer spændende og varierende jagt- og naturoplevelser,

i vores fortryllende omgivelser.

 

På Holckenhavn Gods sætter vi, sammen med skytten, en stor ære i at afholde jagtoplevelser af høj kvalitet. Vi kan tilbyde følgende jagttyper:

Fasanjagter

Jagtreviret ved Holckenhavn Gods er gennem generationer blevet udviklet til at huse de perfekte forhold for fasanjagter. Holckenhavn Gods har egen skytte der har været på godset i 42 år. Gode fasanremiser og vildtager er med til at give nogle utrolig flotte og varierede fasansåter. På Holckenhavn Gods vægter vi gastronomien højt og til alle vores fasanjagter vil hovedbygningen danne ramme og frokost og anden forplejning. På vores dagsjagter på fasaner kan der deltage 12 – 14 skytter. Holckenhavn Gods har et dygtigt hold af klapper og hundefolk der har været ved os i mange år og kender reviret godt.

Fasanjagt Fyn
Jagt paa daavildt fyn

Riffeljagt på dåvildt

På Holckenhavn Gods står der en flot og fast bestand af dåvildt. Holckenhavn Gods tilbyder både trykjagter og pürch jagter på dåvildt. På trykjagter kan der deltage 10 skytter som fordeles rundt på reviret fra godsets jagtvogn alt imens det flotte landskab kan beskues. For nye skytter tilbydes der Pürch jagter på ungdyr og til de erfarende skytter afskydes der årligt 2 – 3 medaljehjorte.

Revirbeskrivelse

Reviret er landskabsfredet og præget af et flot bakket landskab med masser af gamle levende hegn og store remisser. Landbruget på Holckenhavn Gods drives økologisk og skoven er udpeget til Natura 2000 areal. Økologien, vandafgrænsningen mod øst og den varierede skov giver gode muligheder for at holde på vildtet.

Jagtreviret udgør en betragtelig del af det østfynske landskab lige midt i Danmark. Reviret danner et samlet forløb fra Dyrehaven lige nord for Holckenhavn Fjord og ned over den store Kajbjergskov til gården Konradslund lige nord for Slude Strand. Et område på i alt omkring 950 hektar, der mod øst afgrænses af omkring fem kilometers kystlinje ud til Storebælt.

På det sammenhængende skov-og landbrugsareal omkring Holckenhavn Gods drives et professionelt jagtvæsen. Godset er omringet af smukt og varieret terræn, som skaber de bedste omstændigheder for et bæredygtigt, mangfoldigt dyreliv og dermed også naturskønne jagtoplevelser på både fasaner, dåvildt og råvildt.

Jagthund Holckenhavn Gods
Jagtselskab Holckenhavn Gods

Jagtpakker m. overnatning 

På Holckenhavn Gods tilbyder vi eksklusive og sociale jagtoplevelser. Vi kan arrangere jagter som dagsjagter eller som helhedsoplevelser inkl. overnatning, middag, morgenmad mv.

Vores dygtige kokke kræser om jer efter en lang dag ude i den friske luft. Efter middagen bydes jagtselskabet til kaffe og avec i fx. Herreværelset. Få en god nats søvn i vores luksuriøse dobbeltværelse og start dagen med en skøn morgenmad

Overnatning og alle måltider nydes i hovedbygningen i historiske værelser og sale. Man har altid sit eget bespisningslokale og et separat lokale til kaffe og avec.

Kontakt os nu og få et uforpligtende tilbud på et jagtselskab på Holckenhavn.

Arealudlejning til jagt

Der drives jagt på alle Holckenhavn Gods' jorde. Jagtvæsenet opererer under den nye biotopplan og har derfor udlagt store arealer til vildtet.

Pt. er alle arealer udlejet

Kontakt vedrørende jagtvæsen skal rettes til skytte Kjeld Fisker

 

Maerkningsordningslogo

Billeder og film fra

Holckenhavn Slot

Holckenhavn præsentation

Jagtselskab på Holckenhavn

Holckenhavn præsentation

Et døgn på Holckenhavn Slot

Holckenhavn præsentation

Se Holckenhavn Slot fra oven