loader

Holckenhavn Slot

konference paa Holckenhavn Slot konference og moedelokaler paa Holckenhavn Slot slotshotel-holckenhavn-slot-konference gastronomiske-oplevelser-paa-holckenhavn-slot Hold konference på Holckenhavn Slot

Covid 19 (Corona)

Holckenhavn Slot

Uddrag af tiltag i forbindelse med Covid-19

Kære gæst,

 

Holckenhavn Slot åbnede igen mandag den 25. maj 2020 og det er med den største glæde, at vi nu igen kan byde jer hjertelig velkommen i vores skønne omgivelser.

Vi følger naturligvis alle sundhedsmyndighedernes anbefalinger og nedenfor kan du læse nærmere omkring, hvordan vi sikrer din og vores alles tryghed, når du besøger os.

Vi glæder os til at byde jer velkommen

Ankomst og check in

Vores gæsters og vores personales sikkerhed er vores højeste prioritet.

Vores medarbejder har fået klare direktiver om at blive hjemme ved de mindste symptomer, og vi forventer, at du som gæst gør det samme.

Skulle du under dit ophold få symptomer, bedes du straks og med afstand orientere personalet og tage hjem.

Ved ankomsten til slottet beder vi dig benytte den opsatte håndsprit ved hovedindgangen, inden du går indenfor.

I vores reception beder vi jer holde afstand på minimum en meter, og der er opsat foranstaltninger/værnemidler som bedst muligt sikrer både jer som gæster og Holckenhavns personale ved check in og check ud.

Værelsesnøglerne afsprittes efter brug og bedes ved check ud afleveres i den opsatte glascylinder ved receptionen.

Rengøring og hygiejne

Selvom rengøring altid har haft stor prioritet her på slottet, er denne nu skærpet. Du vil som gæst opleve en øget og oftere rengøring af toiletter, stuer, opholdsrum m.m. Personalet har særlige ansvarsområder hvor der i helt faste intervaller rengøres og afsprittes i løbet af dagen. Herunder kontaktflader som dørhåndtag, trappe gelændere m.m.

Du vil, som konferencegæst få tildelt et specifikt toilet til brug sammen med den øvrige gruppe, som du besøger os med og vi opfordrer også til at bruge toilettet på jeres tildelte værelse, hvis man overnatter her på slottet.

Under dit ophold som mødegæst vil vores store mødelokaler flere gange dagligt i jeres indlagt pauser blive luftet ud og vi beder jer om jævnligt at vaske hænder samt gøre brug af den opsatte håndsprit. Holckenhavns personale er ligeledes instrueret i brug af dette.

Konference på Fyn faciliteter
Fiske forret fra Holckenhavn Slotskøkken

Servering/forplejning

Holckenhavn Slot benytter sig ikke af buffet servering under Covid-19. Holckenhavn Slot har ikke en åben restaurant, hvorfor antallet af gæster på slottet altid kendes på forhånd inden jeres ankomst hertil.

Alle serveringer fra morgenmad, mødeforplejning, frokost, middag mv. vil foregå som serveringer for dig som gæst, uden at andre gæster kommer i berøring med dette. Dette gør vi for at mindske kontakten mindst muligt.

Du vil som konferencegæst som altid hos os, sidde i eget bespisningslokale og derfor kun være i selskab med de gæster, som du er på ophold her sammen med. Er vejret til det, serverer vi meget gerne frokost, middag eller lignende i slotsgården eller i vores smukke park.

Vi opfordrer meget gerne til, at man benytter Holckenhavns smukke park og omgivelser i sine pauser, og generelt er udenfor så meget som ens program under opholdet, tillader det.

Under vores sommerophold i juli måned er bordkapaciteten tilpasset efter de til enhver tid gældende regler fra sundheds myndighederne.

Vi opfordrer meget gerne til, at man benytter Holckenhavns smukke park og omgivelser i sine pauser, og generelt er udenfor så meget som ens program under opholdet her, tillader det.

Under vores sommerophold i juli måned er bordkapaciteten tilpasset efter de til enhver tid gældende regler fra sundheds myndighederne.

Vejledning fra Sundhedsmyndighederne

Vejledning fra Sundhedsmyndighederne

Vi opfordrer alle vores gæster til at beskytte sig selv og andre mod smitte ved at følge sundhedsmyndighedernes anbefalinger som er:

  • Vask hænderne ofte med sæbe og varmt vand i mindst 30 sekunder
  • Brug håndsprit
  • Undgå at røre ved øjne, næste og mund
  • Undgå at give hånden når man hilser på hinanden
  • Undgå store forsamlinger
  • Har du symptomer, så bliv hjemme
  • Host og nys i ærmet. Vask eller sprit altid hænder efterfølgende.

Er du under dit ophold i tvivl om noget af ovenstående, står vores personale til enhver tid til rådighed for at hjælpe jer, så I får det bedste og mest trygge ophold hos os.

Instagram image Instagram image Instagram image Instagram image Instagram image Instagram image Instagram image Instagram image Instagram image Instagram image