loader

Holckenhavn Slot

65 31 31 05

COVID-19

Vi gør opmærksom på de forholdsregler vi tager på Holckenhavn Slot i forbindelse med Covid-19.

Som altid, vil du som konferencegæst her hos os sidde i store, lyse, rummelige mødelokaler med masser af plads og luft omkring deltagerne. Alle rum luftes ud i Jeres indlagte pauser, og der vil i mødelokaler og generelt i slottet være håndsprit tilgængeligt. Desuden sørger vi for flere gange dagligt, at rengøre kontaktflader rundt på hele slottet.

I vil som altid, sidde i eget bespisningslokale til både frokost og middag, samt have egen stue til kaffe efter middagen. Er vejret til det, serverer vi gerne middagen under åben himmel i vores smukke slotshave.

Alle serveringer vil foregå som tallerken serveringer.

Vi glæder os til at byde Jer velkommen.

slider billede 1

Opskrift på gløgg

I dag fyldes slottet med duften af gløgg og æbleskiver.

 

Vores dygtige kokke brygger over mange timer på den lune juledrik, gløgg, som vi serverer for vores gæster her i december.

 

Køkkenchefen deler her sin egen opskrift på rød gløgg.

 

 

Opskrift på gløgg essens

 

2 usprøjtede appelsiner

2 dl appelsinsaft

1 lakridsrod

3 hele kanelstænger

4 stk. stjerneanis

1 vaniljestang

1 tsk. sorte peberkorn

1 spsk. hele nelliker

1 tsk. hel kardemomme

4 laurbærblade

100 g. rørsukker

2½ dl vand

 

2 flasker rødvin

Evt. snaps og mørk rom efter smag

 

Vask appelsinerne og skær dem i mindre stykker.

 

Kom appelsiner, appelsinsaft, krydderier, rørsukker og vand i en kasserolle. Bring det hele i kog og lad det simre under låg i 20 minutter. Tag gryden af varmen og lad det trække i mindst et par timer.

 

Essensen sigtes over i en ny gryde, tilsættes rødvin, snaps og rom (hvis man ønsker) og varm gløggen op til 80 grader.

 

Kom mandler og rosiner i glas, hæld den varme gløgg over og servér.