loader

Holckenhavn Slot

65 31 31 05

COVID-19

Vi gør opmærksom på de forholdsregler vi tager på Holckenhavn Slot i forbindelse med Covid-19.

Som altid, vil du som konferencegæst her hos os sidde i store, lyse, rummelige mødelokaler med masser af plads og luft omkring deltagerne. Alle rum luftes ud i Jeres indlagte pauser, og der vil i mødelokaler og generelt i slottet være håndsprit tilgængeligt. Desuden sørger vi for flere gange dagligt, at rengøre kontaktflader rundt på hele slottet.

I vil som altid, sidde i eget bespisningslokale til både frokost og middag, samt have egen stue til kaffe efter middagen. Er vejret til det, serverer vi gerne middagen under åben himmel i vores smukke slotshave.

Alle serveringer vil foregå som tallerken serveringer.

Vi glæder os til at byde Jer velkommen.

slider billede 1

Opskrift på klejner

Det syder og bobler i Holckenhavns køkken, for i dag koger vi klejner.

 

”Fra jeg var en lille pige kogte vi altid klejner ved min mormor, som en fødselsdagsgave til min farfar der havde fødselsdag lillejuleaften” – Christina Hou Holck.

 

Her deler vi vores klejne opskrift på sprøde julekager:

 

opskrift på klejner

 

 

Opskrift på klejner

 

ca. 45 klejner

 

75 g. blødt smør

75 g. sukker

1 stort æg

3 spsk. piskefløde

1 tsk. citronsaft

1 tsk. appelsinsaft

Revet skal af en økologisk citron og appelsin

1 tsk. hjortetaksalt

1 tsk. vaniljesukker

0,5 tsk. kardemomme

1 knivspids kanel

275 g. hvedemel

1 knivspids fint salt

 

Palmin til fritering og flormelis til drys.

 

Pisk sukker, vaniljesukker, smør og fløde. Tilsæt æg. Bland hjortetaksalt med citrus og pisk i æggeblandingen.

Bland mel, salt, kanel, kardemomme og tilsæt blandingen. Lad dejen hvile i 30 min. på køl før den rulles og skæres ud evt. med en kagespore. Vrid klejnen halvt igennem det lille hul i midten.

 

Kog klejnerne i den varme palmin, til de er brune og sprøde.

 

Velbekomme.