loader

Holckenhavn Slot

65 31 31 05

slider billede 1

Cookies

Nye Persondata politik efter 25. maj 2018

For at sikre dine rettigheder som forbruger, overholder Holckenhavn.dk naturligvis gældende regler i persondataloven mv.

Ved at benytte denne hjemmeside www.holckenhavn.dk accepterer du, at Holckenhavn Slot behandler dine personoplysninger i henhold til denne datapolitik.

Hvis du ikke kan acceptere datapolitikken, bedes du undlade at benytte denne hjemmeside.

Websitet www.holckenhavn.dk anvender cookies - tekstfiler, som gemmes på din computer, mobiltelefon eller tilsvarende med det formål at genkende den, huske indstillinger, udføre statistik og målrette annoncer. Cookies indeholder ikke skadelig kode som f.eks. virus.

Det er muligt at slette eller blokere cookies. Se vejledning: http://minecookies.org/cookiehandtering

Hvis du sletter eller blokerer cookies, vil annoncer blive mindre relevante for dig, og de vil optræde hyppigere. Du risikerer også, at websitet ikke fungerer optimalt, samt at der er indhold du ikke kan få adgang til.

 

Se evt. denne liste medHyppige tredjeparter ved digital annoncering

 

Hvad er Cookies

En cookie er en betegnelse for det forhold, at en brugers adfærd på et netværk registreres hos brugeren selv (på brugerens harddisk). På den måde ved serveren (fx et websted) ved brugerens næste besøg, hvem brugeren er.

På www.holckenhavn.dk anvendes cookies med det formål at optimere websitet og dets funktioner, og dermed gøre besøget så nemt som muligt for dig.

Cookies er altså små tekstfiler, som kan bruges af websteder til at gøre en brugers oplevelse mere effektiv.

Loven fastslår, at vi kan gemme cookies på din enhed, hvis de er strengt nødvendige for at sikre leveringen af den tjeneste, du udtrykkeligt har anmodet om at bruge. For alle andre typer cookies skal vi indhente dit samtykke.

Dette websted bruger forskellige typer af cookies. Nogle cookies sættes af tredjeparts tjenester, der vises på vores sider.

Første gang du besøger Holckenhavn Slots hjemmeside, modtager du automatisk en eller flere cookies. Du modtager endvidere cookies, når du foretager søgninger eller besøger undersider på vores site.

En cookie er en tekstfil, der lagres i din webbrowser (f.eks. Internet Explorer, Firefox, Chrome, Safari, Opera o.lign.), og som registrerer dig som unik bruger. Cookies effektiviserer din internetbrug, fordi dine handlinger bliver husket, og du skal derfor ikke begynde forfra, hver gang du bruger internettet.

Websitet bruger med andre ord cookies til at huske informationer om dine præferencer. Det er f.eks. en cookie, der gør, at du ikke behøver at logge ind på et site, hver gang du besøger det. Når du besøger vores website, indsamler vores cookies oplysninger om dig. Disse oplysninger bruges herefter til at tilpasse og forbedre vores indhold og til at øge værdien af de annoncer, der bliver vist på siden. Hvis du ikke ønsker, at der indsamles oplysninger, bør du slette dine cookies (se vejledning) og undlade videre brug af websitet. Nedenfor har vi uddybet, hvilke informationer der indsamles, deres formål og hvilke tredjeparter, der har adgang til dem.

Vi bruger cookies til at tilpasse vores indhold og annoncer, til at vise dig funktioner til sociale medier og til at analysere vores trafik. Vi deler også oplysninger om din brug af vores website med vores partnere inden for sociale medier, annonceringspartnere og analysepartnere. Vores partnere kan kombinere disse data med andre oplysninger, du har givet dem, eller som de har indsamlet fra din brug af deres tjenester.

 

Kategorier af cookies

Nødvendig - Nødvendige cookies hjælper med at gøre en hjemmeside brugbar ved at aktivere grundlæggende funktioner såsom side-navigation og adgang til sikre områder af hjemmesiden. Hjemmesiden kan ikke fungere ordentligt uden disse cookies.

Præferencer - Præference cookies gør det muligt for en hjemmeside at huske oplysninger, der ændrer den måde hjemmesiden ser ud eller opfører sig på. F.eks. dit foretrukne sprog, eller den region, du befinder dig i.

Statistik - Statistisk cookies hjælper webstedsejere med at forstå, hvordan de besøgende interagerer med hjemmesider ved at indsamle og rapportere oplysninger anonymt.

Marketing - Marketing cookies bruges til at spore besøgende på tværs af websites. Hensigten er at vise annoncer, der er relevante og engagerende for den enkelte bruger, og dermed mere værdifulde for udgivere og tredjeparts annoncører.

Uklassificeret - Uklassificerede cookies er cookies, som vi er i færd med at klassificere sammen med udbyderne af de enkelte cookies.

 

Behandling af oplysninger, 3. parter og adgang til data

Når du afgiver en ordre til Holckenhavn Slot registrerer vi dit telefonnummer, navn, adresse, postnummer, by og e-mailadresse.

Personoplysningerne registreres hos Holckenhavn Slot og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes.

Vi samarbejder med en række andre virksomheder, som opbevarer og behandler data. Virksomhederne behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke bruge dem til egne formål.

Virksomhederne er:
EY (Revisor)
Teller / Nets (Krypterede transaktionsdata Holckenhavn Slot ikke har adgang til)
IT Forum (Backup og support.)
Morningtrain (Webbureau alene oplysninger angivet på kontaktformular.)

Morning Train ApS som er et 3. parts webbureau, som er tilknyttet Holckenhavn Slot. Morning Train har kun adgang igennem en krypteret portal kaldet Lastpass.

Lastpass er en stærkt krypteret med algoritmer der sørger for fuldstændig sikkerhed i skyen. Data er krypteret på enheds niveau og er holdt hemmeligt for LastPass selv. Det er altså kun Morning Train medarbejdere der har adgang til disse data. Med en to-trinsbekræftelse er denne service gjort endnu mere sikker. Når ansættelsesforhold ophører hos Morning Train, bliver den tidligere ansat fjernet fra alle adgange i Lastpass.

Data fra Google Analytics har Morning Train også adgang til – disse bliver udelukkende benyttet til statistik og rapportering.

Sitet er hostet hos time4vps, som er placeret i Letland med passende sikkerhedsmæssige og krypterede foranstaltninger. Her bliver serverlogs og data gemt i 3 måneder hvorefter de slettes. Serverlogs inkluderer IP adresse, sti og fejl der opstår. Disse informationer bruges udelukkende til fejlfinding og trafikanalyse.

Ved ordreafgivelse tillader du også, at Holckenhavn Slot registrerer dine oplysninger til brug for ordrebehandling og bogføring. Holckenhavn Slot forpligter sig til ikke at videregive disse oplysninger til tredjemand eller anvende oplysningerne i markedsføringsøjemed uden forudgående accept fra dig.

Vi samarbejder kun med databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse. Den dataansvarlige på Holckenhavn Slot er direktør Dennis Hou Holck.

Når der indsamles personoplysninger via vores hjemmeside, sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeret om præcis, hvilke oplysninger, der indsamles og hvorfor.

Du har ret til at få oplyst, hvilke oplysninger vi behandler om dig.
Hvis du mener, at oplysningerne er unøjagtige, har du ret til at få dem rettet. I nogle tilfælde har vi pligt til at slette dine persondata, hvis du beder om det. Det kan f.eks. være hvis dine data ikke længere er nødvendige i forhold til det formål, som vi skulle bruge dem til. Du kan også kontakte os, hvis du mener, at dine persondata bliver behandlet i strid med lovgivningen. Du kan skrive til os på: [email protected]

Cookies på Holckenhavn Slot

Nødvendige

Navn: _cfduid [x2]

Udbyder: holckenhavn.dk, newsharecounts.com

Udløb: 1 år

Type: HTTP cookie

Formål: Anvendes af indholds-netværket Cloudflare til at identificere betroet webtrafik

 

Navn: Cookieconsent

Udbyder: holckenhavn.dk

Udløb: 1 år

Type: HTTP cookie

Formål: Gemmer brugerens cookie-samtykke-tilstand for det aktuelle domæne.

 

Navn: PHPSESSID

Udbyder: holckenhavn.dk

Udløb: Session

Type: HTTP cookie

Formål: Bevarer brugertilstand på tværs af sideforespørgsler.

 

Statistik

Navn: _ga

Udbyder: holckenhavn.dk

Udløb: 2 år

Type: HTTP cookie

Formål: Regisrtrerer et unikt ID, der anvedes til at føre statistik over hvordan den besøgende bruger hjemmesiden.

 

Navn: _gat

Udbyder: holckenhavn.dk

Udløb: Session

Type: HTTP cookie

Formål: Anvendes af Google Analytics til at drosle hastigheden på antallet af forespørgesler til serveren.

 

Navn: _gid

Udbyder: holckenhavn.dk

Udløb: Session

Type: HTTP cookie

Formål: Registrerer et unikt ID, der anvedes til at føre statistik over hvordan den besøgende bruger hjemmesiden.

 

Navn: v.gif

Udbyder: visualwebsiteoptimizer.com

Udløb: Session

Type:  Pixel Tracker

Formål: Uklassificeret

 

Navn: vuid

Udbyder: vimeo.com

Kategori: Statistik

Udløb: 2 år

Type: HTTP cookie

Formål: Indsamler data om brugerens besøg på hjemmesiden såsom hvilke sider der er læst.

 

Marketing

Navn: ads/ga-audiences

Udbyder: google.com

Udløb: Session

Type: Pixel Tracker

Formål: Anvendes af Google AdWords til at gentage annoncer for besøgende, der sandsynligvis vil konvertere til kunder baseret på den besøgendes onlineadfærd på tværs af websteder. 

 

Navn: fr

Udbyder: facebook.com

Udløb: 3 mdr.

Type: HTTP Cookie

Formål: Anvendes af Facebook til at levere forskellige reklame-tjenester, herunder realtids-bud fra tredjeparts-annoncører.

 

Navn: tr

Udbyder: facebook.com

Udløb: Session

Type: Pixel Tracker

Formål: Uklassificeret

 

Uklassificeret

Navn: _vwo_uuid_v2

Udbyder: holckenhavn.dk

Kategori: Uklassificeret

Udløb: 1 år

Type: HTTP Cookie

Formål: Uklassificeret.

 

Navn: hide_cookie_popup_notice

Udbyder: holckenhavn.dk

Kategori: Uklassificeret

Udløb: session

Type: HTTP Cookie

Formål: Uklassificeret.

 

Personoplysninger

Personoplysninger er alle slags informationer, der i et eller andet omfang kan henføres til dig. Når du benytter vores website, indsamler og behandler vi sådanne informationer. Det sker f.eks. ved almindelig tilgang af indhold, deltagelse i konkurrencer eller undersøgelser, registrering som bruger eller abonnent, køb via websitet eller øvrig brug af websitets services.

Vi indsamler og behandler typisk følgende typer oplysninger: Et unikt ID og tekniske oplysninger om din computer, tablet eller mobiltelefon, dit IP-nummer, geografisk placering, samt hvilke sider du klikker på (m.a.o. dine interesser). I det omfang du selv giver eksplicit samtykke hertil og selv indtaster informationerne, behandles desuden: Navn, telefonnummer, e-mail, adresse og betalingsoplysninger. Det vil typisk være i forbindelse med oprettelse af login eller ved køb.

 

Sikkerhed

Vi har truffet tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen.

Du har altid mulighed for at slette cookies fra din computer. Det kan fx gøres på følgende måde:
I Safari 11.X slettes cookies under menuen ”Safari” -> ”Ryd historik” -> ”Ryd al historik”
i Chrome 66.X slettes cookies under menuen “Chrome” -> “Slet browserdata” -> “Ryd Data”
i Firefox 59.X slettes cookies under menuen “Historik” - > “Ryd senste historik” -> “Ryd nu”

 

Formål

Oplysningerne bruges til at identificere dig som bruger, vise dig de annoncer, som med stor sandsynlighed er relevante for dig, registrere dine køb og betalinger, kunne levere de services, du har efterspurgt, som f.eks. at optimere vores services og indhold.   

 

Google Analytics mv.

Google Analytics: Vi måler anonymt din brug af denne hjemmeside for at forbedre brugeroplevelsen. Cookies bruges bl.a. til statistik i Google Analytics samt øvrige trafiksporinger. Du kan fravælge cookies fra Google Analytics her: http://tools.google.com/dlpage/gaoptout

www.holckenhavn.dk anvender Google Analytics til indsamling af besøgsstatistik og videregiver i den forbindelse IP-adresser til Google Analytics. Google kan videregive informationerne til tredjepart, hvor loven tillader dette, eller til tredjepart, som udfører opgaver for dem. Privatlivsvilkårene for Google Analytics accepteres ved besøg på www.holckenhavn.dk og fremgår af http://www.google.com/privacy.html

På www.holckenhavn.dk anvendes _ga cookies via Google Analytics som tildeler den besøgende et unikt ID. Det bruges til at følge hvordan hjemmesiden bruges. Disse data gemmes i 50 måneder

Vi videregiver kun personlige oplysninger, hvis det kræves af lovgivningen, eller hvis der foreligger en retskendelse

 

Logstatistik

Logstatistik bruges på www.Holckenhavn.dk og betyder, at et statistik-system opsamler information, som kan give et statistisk billede af, hvor mange besøgende en hjemmeside har haft, hvor de kommer fra, på hvilken del af websitet dette forlades mm.
www.Holckenhavn.dk  anvendes logstatistik med det formål at optimere hjemmesiden og dens funktioner.

Som hovedregel kan du tilgå hjemmesiden uden at fortælle os, hvem du er, eller i øvrigt give personlige oplysninger om dig selv, men for at rette kontakt til os via vores kontaktformular, kan du blive bedt om at oplyse personlige oplysninger såsom emailadr. og navn. Oplysninger lagt i en kontaktformular slettes automatisk efter 14 dage.

 

Dine rettigheder

Vi gør dig opmærksom på, at du har følgende rettigheder efter databeskyttelsesforordningen i forhold til de personoplysninger, Holckenhavn behandler om dig:

Du har til enhver tid ret til (1) at tilgå dine personoplysninger, (2) berigtige dine personoplysninger, hvis de er ufuldstændige eller ukorrekte, eller (3) slette dine personoplysninger. Du har også ret til at anmode om, at behandlingen af personlige oplysninger indstilles, jf. gældende lovgivning. Hvis vi har indhentet dit samtykke til behandling af dine personoplysninger, har du til enhver tid ret til at tilbagekalde dit samtykke. Du har også ret til at gøre indsigelse mod behandlingen af dine personoplysninger, herunder til at fravælge, at de bruges til direkte markedsføring.   

Såfremt du ønsker at gøre brug af én eller flere af dine rettigheder, kan du kontakt Den dataansvarlige på Holckenhavn Slot som er administrerende direktør Dennis Hou Holck på [email protected]

 

Klagemulighed

Du har ret til at klage til Datatilsynet, Borgergade 28, 5, 1300 København K, hvis du mener, at Holckenhavn ikke behandler dine data i overensstemmelse med de gældende databeskyttelsesregler.

Du kan læse mere om databeskyttelsesreglerne på Datatilsynets hjemmeside www.datatilsynet.dk.