loader

Holckenhavn Slot

65 31 31 05

COVID-19

Vi gør opmærksom på de forholdsregler vi tager på Holckenhavn Slot i forbindelse med Covid-19.

Som altid, vil du som konferencegæst her hos os sidde i store, lyse, rummelige mødelokaler med masser af plads og luft omkring deltagerne. Alle rum luftes ud i Jeres indlagte pauser, og der vil i mødelokaler og generelt i slottet være håndsprit tilgængeligt. Desuden sørger vi for flere gange dagligt, at rengøre kontaktflader rundt på hele slottet.

I vil som altid, sidde i eget bespisningslokale til både frokost og middag, samt have egen stue til kaffe efter middagen. Er vejret til det, serverer vi gerne middagen under åben himmel i vores smukke slotshave.

Alle serveringer vil foregå som tallerken serveringer.

Vi glæder os til at byde Jer velkommen.

Hold firmafest på Holckenhavn Slot Firmafest paa Holckenhavn Slot Riddersal Holckenhavn Slot Aspargsret Firmafest paa Holckenhavn Slot

Firmafest

En oplevelse, I sent vil glemme

Se mulighederne

Se mere

Hold Jeres firmafest på

Holckenhavn Slot

Lad Holckenhavn Slot danne den eksklusive ramme omkring dagen og forme et unikt arrangement for Jer. Slottet har mange smukke sale til ethvert selskab både store som små. I den imponerende Riddersal er der plads til større middage, mens den lyse og enkle Dansesal er velegnet til mindre selskaber.

Holckenhavn Slots eventdesignere hjælper med at planlægge festen i alle facetter samt inspirere til spændende underholdning, musik eller aktiviteter.

  Uforpligtende forespørgsel

  Ring til os på telefon +45 65 31 31 05 eller skriv til os på [email protected]. Du kan også udfylde formularen herunder:

  Faciliteter

  Slottet har mange smukke sale til ethvert selskab både store som små.

  I den imponerende Riddersal er der plads til 170 spisende gæster, mens den lyse og enkle Dansesal er velegnet til mindre selskaber.

   

  Vi vægter gastronomien højt med afsæt i årstidens råvarer og et strejf af fransk inspiration.

  Efter middagen kan festen fortsætte i en af slottets sale med dans, musik og udsøgt cocktailbar.

   

  Afholder I møde eller konference inden festen, hjælper vi Jer gerne med lokaler og forplejning.

  mad-til-fest

  Erhvervsfest

  Jeg blot sige tak for et fantastisk arrangement nede hos jer, det var virkelig perfekt fra start til slut.

  Fantastiske omgivelser, super mad og så har du altså nogle myreflittige og dygtige medarbejder, så den ros kan du godt give videre….

  Jeg har fået så mange positive tilbagemeldinger fra mine medarbejdere og deres respektive, så jeg er meget tilfreds og det er IKKE sidste gang vi kommer ned til jer !

  Tak for en rigtig god oplevelse.

  Uni-Tankers A/S

  Billeder og film fra

  Holckenhavn Slot

  Holckenhavn præsentation

  Et døgn på Holckenhavn Slot

  Holckenhavn præsentation

  Holckenhavn Slot set fra oven

  Instagram image Instagram image Instagram image Instagram image Instagram image Instagram image Instagram image Instagram image Instagram image Instagram image