loader

Holckenhavn Slot

Fest på slottet

Se mere

FIRMAFEST

Ønsker I at holde jeres sommerfest eller julefrokost i vores smukke ramme her på Holckenhavn Slot, hjælper vi jer med at lave den skønneste fest.

Fester her på Holckenhavn Slot planlægges ud fra et ønske om at skabe en skræddersyet fest, hvor alle jeres ønsker udfoldes og bliver til virkelighed.

I får tilknyttet en fast koordinator, som hjælper jer med detailplanlægningen af dagen og giver jer inspiration til, hvordan netop jeres fest bliver helt unik.

aktiviteter og havespil

For at gøre dagen endnu mere festlig hjælper vi jer gerne med forslag til forskellige hyggelige aktiviteter, som passer til jer og jeres gæster – og ryster jeg sammen.

Se aktivitetskatalog

Overnatning

For at skabe en intim ramme omkring jeres fest, er det muligt at have jeres nærmeste familie og venner overnattende på Holckenhavn Slot i vores dobbeltværelser.

Alle værelser og suiter er nyrenoverede og individuelt indrettet med fokus på æstetik, hjemmelighed og kvalitet.

Der ligger 3 større hoteller i Nyborg cirka 4 km fra slottet, hvor jeres gæster også kan overnatte.

Se vores værelser

FESTMIDDAG

Festmiddagen kan holdes i vores smukke Riddersal eller i den lidt mindre og intime Dansesal.

Holckenhavns florist hjælper jer med at udsmykke bordene med flotte buketter eller dekorationer samt mange levende lys, som giver gæsterne en ekstra oplevelse, når de bydes til bords.

Vores kokketeam forvandler sæsonens lokale råvarer til velsmagende og smukke serveringer med appel til alle sanser og med smagen i højsædet.

Holckenhavn Slots køkken er fransk, dansk, nordisk og ærligt. Sammen med vores køkkenchef Ross Fletcher sammensættes alle menuer individuelt ved en menusamtale.

Nattens fest

Når festmiddagen slutter, ledes gæsterne til vores Dansesal, hvor festen skydes i gang. Til nattens fest vil gæsterne opleve et sceneskift, hvor Dansesalen omdannes til en lækker eksklusiv lounge med belyste vægge, små hyggelige borde, sofaer, puffer, højborde, barstole og små lamper på alle bordene. For at skabe den rette stemning shaker Holckenhavns bartendere cocktails til gæsterne, og i slottets gamle Bibliotek laves en udsøgt kaffebar med søde lækkerier fra køkkenet og et bredt udvalg af avec. I Dansesalen vil et band eller en DJ sørge for de helt rigtige rytmer, der bringer gæster på dansegulvet til den lyse morgen. 

Slotsgården er således en naturlig del af nattens fest i sommerhalvåret. Natmaden kan også serveres fra slotsgården i form af en pølsevogn eller foodtruck, så gæsterne kan nyde natmaden under stjernehimlen.