loader

Holckenhavn Slot

65 31 31 05

Holckenhavn Slot kan ligge rammerne om din fest Hold fest paa Holckenhavn Slot gastronomiske-oplevelser-paa-holckenhavn-slot Fest Holckenhavn Slot

Privatfest

Uforglemmelige øjeblikke

Se mulighederne

Se mere

Hold jeres livs fest på

Holckenhavn Slot

Hold Jeres livs fest på Holckenhavn Slot og få en uforglemmelig oplevelse for Jer og Jeres gæster. Lad Holckenhavn Slot danne den eksklusive ramme omkring dagen og forme et unikt arrangement for Jer. Slottet har mange smukke sale til ethvert selskab både store som små. I den imponerende Riddersal er der plads til større middage, mens den lyse og enkle Dansesal er velegnet til mindre selskaber.

Nedenfor ser I vores oplæg til en festpakke. Udover festpakken betales der en lejepris for slottet, som gør at I har slottet eksklusivt til Jer og Jeres gæster.

  Uforpligtende forespørgsel

  Ring til os på telefon +45 65 31 31 05 eller skriv til os på [email protected]. Du kan også udfylde formularen herunder:

  Faciliteter

  Slottet råder over i alt 18 dobbeltværelser og suiter som kan benyttes af Jeres gæster. Alle værelser og suiter er ny renoverede og individuelt udsmykket.

   

  Vi vægter gastronomien højt med afsæt i årstidens råvarer og et strejf af fransk inspiration.

   

  Efter middagen kan festen fortsætte i en af slottets sale med dans, musik og udsøgt cocktailbar.

  Planlægning og eksekvering

  Med 15 års erfaring i at lave skræddersyede arrangementer hjælper vi Jer med at gøre Jeres fest unik.

  Til hjælp med planlægningen får I tilknyttet en fast kontaktperson, som følger Jer hele vejen fra planlægningens start og er med på selve dagen. Vi mener dette er en vigtig forudsætning for, at I kan nyde dagen sammen med Jeres gæster.

  Jeres kontaktperson vil samtidig være behjælpelig med at finde de relevante og dygtige leverandører som matcher Jeres ønsker og drømme.

  På Holckenhavn Slot kan du desuden holde bryllup. Vi hjælper Jer med både fest og vielse i Holckenhavn Slots egen kirke.

  Privat fest

  TUSIND TAK for den mest fantastiske weekend – vi har fået så mange tilbagemeldinger fra vores gæster, om at det er den bedste fest og det mest fantastiske sted, de har deltaget i/været på , nogensinde.
  Tusind tak til dig og dit helt unique team – så søde, fleksible, professionelle og uhøjtidelige – alt sammen på en gang – man kan virkelig mærke at det er folk, som kan lide at arbejde hos dig.
  Og maden er jo et helt emne i sig selv – ALT var perfekt og smagte himmelsk – hvilken picnickurv – det var bare så udsøgt og gennemført. Et stort skulderklap til Anne og hendes team.
  Og dine tjernere – helt fra start til slut – deres søde henvendelser og fleksibilitet – altid med en positiv attitude – var helt utrolig – de var SÅ søde og kompetente.

  Pia og Leo

  Billeder og film fra

  Holckenhavn Slot

  Holckenhavn præsentation

  Et døgn på Holckenhavn Slot

  Holckenhavn præsentation

  Holckenhavn Slot set fra oven

  Instagram image Instagram image Instagram image Instagram image Instagram image Instagram image Instagram image Instagram image Instagram image Instagram image