loader

Holckenhavn Slot

Fest på slottet

Se mere

privatfest

Skal en rund fødselsdag, et kobberbryllup eller en anden begivenhed fejres, hjælper vi jer med at lave den skønneste fest.

Fester her på Holckenhavn Slot planlægges ud fra et ønske om at skabe en personlig og skræddersyet fest, hvor alle jeres ønsker udfoldes og bliver til virkelighed.

I får tilknyttet en fast koordinator, som hjælper jer i planlægningsfasen og som er med på selve festdagen. Vi mener, at dette er en vigtig forudsætning for, at I kan nyde dagen sammen med jeres gæster.

Det er også muligt, at eftermiddagen bruges på hyggelige aktiviteter, der ryster jeres gæster sammen.

Se aktivitetskatalog

magisk stemning i slotshaven

Slotshaven åbner for mange muligheder, bl.a. til hygge om eftermiddagen eller velkomstdrink inden middagen.

Slotshaven er indrettet med lyskæder, bambusmøbler, smukke telte, et barområde, havespil og en stor trægynge. 

Overnatning

For at skabe en intim ramme omkring jeres fest, er det muligt at have jeres nærmeste familie og venner overnattende på Holckenhavn Slot i vores dobbeltværelser.

Alle værelser og suiter er nyrenoverede og individuelt indrettet med fokus på æstetik, hjemmelighed og kvalitet.

Der ligger 3 større hoteller i Nyborg cirka 4 km fra slottet, hvor jeres gæster også kan overnatte.

Se vores værelser

FESTMIDDAG

Festmiddagen kan holdes i vores smukke Riddersal eller i den lidt mindre og intime Dansesal.

Holckenhavns florist hjælper jer med at udsmykke bordene med flotte buketter eller dekorationer samt mange levende lys, som giver gæsterne en ekstra oplevelse, når de bydes til bords.

Vores kokketeam forvandler sæsonens lokale råvarer til velsmagende og smukke serveringer med appel til alle sanser og med smagen i højsædet.

Holckenhavn Slots køkken er fransk, dansk, nordisk og ærligt. Sammen med vores køkkenchef Ross Fletcher sammensættes alle menuer individuelt ved en menusamtale.

Nattens fest

Når festmiddagen slutter, ledes gæsterne til vores Dansesal, hvor festen skydes i gang. Til nattens fest vil gæsterne opleve et sceneskift, hvor Dansesalen omdannes til en lækker eksklusiv lounge med belyste vægge, små hyggelige borde, sofaer, puffer, højborde, barstole og små lamper på alle bordene. For at skabe den rette stemning shaker Holckenhavns bartendere cocktails til gæsterne, og i slottets gamle Bibliotek laves en udsøgt kaffebar med søde lækkerier fra køkkenet og et bredt udvalg af avec. I Dansesalen vil et band eller en DJ sørge for de helt rigtige rytmer, der bringer gæster på dansegulvet til den lyse morgen. 

Slotsgården er således en naturlig del af nattens fest i sommerhalvåret. Natmaden kan også serveres fra slotsgården i form af en pølsevogn eller foodtruck, så gæsterne kan nyde natmaden under stjernehimlen.