loader

Holckenhavn Slot

65 31 31 05

Holckenhavn Slot kan ligge rammerne om din fest Hold fest paa Holckenhavn Slot gastronomiske-oplevelser-paa-holckenhavn-slot Fest Holckenhavn Slot

Privatfest

Uforglemmelige øjeblikke

Se mulighederne

Se mere

Hold jeres livs fest på

Holckenhavn Slot

Hold Jeres livs fest på Holckenhavn Slot og få en uforglemmelig oplevelse for Jer og Jeres gæster. Lad Holckenhavn Slot danne den eksklusive ramme omkring dagen og forme et unikt arrangement for Jer. Slottet har mange smukke sale til ethvert selskab både store som små. I den imponerende Riddersal er der plads til større middage, mens den lyse og enkle Dansesal er velegnet til mindre selskaber.

Nedenfor ser I vores oplæg til en festpakke. Udover festpakken betales der en lejepris for slottet, som gør at I har slottet eksklusivt til Jer og Jeres gæster.

Faciliteter

Slottet råder over i alt 18 dobbeltværelser og suiter som kan benyttes af Jeres gæster. Alle værelser og suiter er ny renoverede og individuelt udsmykket.

 

Vi vægter gastronomien højt med afsæt i årstidens råvarer og et strejf af fransk inspiration.

 

Efter middagen kan festen fortsætte i en af slottets sale med dans, musik og udsøgt cocktailbar.

Planlægning og eksekvering

Med 15 års erfaring i at lave skræddersyede arrangementer hjælper vi Jer med at gøre Jeres fest unik.

Til hjælp med planlægningen får I tilknyttet en fast kontaktperson, som følger Jer hele vejen fra planlægningens start og er med på selve dagen. Vi mener dette er en vigtig forudsætning for, at I kan nyde dagen sammen med Jeres gæster.

Jeres kontaktperson vil samtidig være behjælpelig med at finde de relevante og dygtige leverandører som matcher Jeres ønsker og drømme.

På Holckenhavn Slot kan du desuden holde bryllup. Vi hjælper Jer med både fest og vielse i Holckenhavn Slots egen kirke.

Privat fest

Hjertelig TAK for en uforglemmelig oplevelse på jeres vidunderlige slot.

Du var en perle og vi er dig meget taknemmelig for din utrolige indsats og din dejlige væremåde, som du har behandlet os med.

Alt fungerende perfekt og vi har fået de skønneste tilbagemeldinger fra vores familie og venner.

Dorthe Kollo

Billeder og film fra

Holckenhavn Slot

Holckenhavn præsentation

Et døgn på Holckenhavn Slot

Holckenhavn præsentation

Holckenhavn Slot set fra oven

Instagram image Instagram image Instagram image Instagram image Instagram image Instagram image Instagram image Instagram image Instagram image Instagram image