loader

Holckenhavn Slot

TAK

Se mere

Kære Louise,

“TAK” er et fattigt ord efter vi nu står på den anden side af den absolut bedste weekend i hele vores liv. Vi havde den absolut skønneste weekend, i de smukkeste rammer, og med de vigtigste mennesker i vores liv. Og Holckenhavns rammer gjorde det fantastisk hele vejen igennem.

Vi sidder nu i lufthavnen på vores bryllupsrejse og skriver denne e-mail. Denne e-mail er en “takke-email” specifikt til dig, da det har været en udsøgt professionel fornøjelse at samarbejde med dig hele vejen gennem processen. Vi har oplevet dig som enormt struktureret, professionel, sød og smilende, og så har du simpelthen bare styr på tingene!

Der var SÅ mange af vores gæster til brylluppet der specifikt bemærkede og komplimenterede dit arbejde, og hvordan du guidede både gæster (eksempelvis 2 x bestman), og hvordan du havde styr på det hele. Vendingen der blev brugt var, at Holckenhavns rammer og din styring gjorde at vi kunne “forkæle” gæsterne.

Vi er enormt taknemmelige for de fantastiske minder vi har fået fra vores bryllup, og vil derfor gerne benytte lejligheden til at sige KÆMPE stort tak til dig. Vi sender de varmeste anbefalinger af Holckenhavn og dit arbejde videre til alle, og uden vi har spurgt om lov til det, så sætter jeg også Christina på “cc” af denne e-mail, da vores allerførste møde på slottet for mere end et år siden var med hende.

Videregiv endelig ros fra os til hele personalet på Holckenhavn, og herunder at køkkenet leverede en gastronomisk vidunderlig oplevelse!

De bedste og varmeste hilsner,
Dan-Lin & Christian

Kæreste Louise,

Undskyld jeg først svarer ordentligt nu, har været lagt ned af rejser, fejring og arbejde. Men har mange mange gange tænkt tilbage på den dejlige weekend du og alle dine søde kollegaer arrangerede for mig. Jeg er så blæst bagover af hvor flinke, opmærksomme og forudseende I alle er.

Samarbejdet med dig har været fantastisk. For en som mig selv med detalje OCD, har jeg vist fundet min overmand. Jeg har følt mig så tryg i dine hænder, din glæde over tingene samt begejstring for fest og detaljer betød så meget. Du har været den bedste sparringspartner, og hvis jeg var i tvivl om noget, har du været god til at give input og berolige. Jeg vil savne at se dit navn poppe op i min mail.

Faktum er at ingen ord eller andet vil være nok til at vise hvor meget glæde den weekend og tiden op til har givet mig. Da jeg stod på dansegulvet lørdag nat med dansende folk og kunne se rundt på alle dem der betød noget for mig, følte jeg mig så lykkelig. Tak fordi I skabte rammerne for det og var med til at give os alle en fest som vi tænker tilbage på med så stor glæde. Så mange gæster er vendt tilbage med hvor fedt det var.

Vil du hilse Maria og give hende et kram for hendes styring af aftenen, fik ikke sagt ordentlig farvel.

Jeg håber, vi vil ses og lige kan sige hej, når vi besøger Holckenhavn ind i mellem.

Tak og knus

Mette

Kære Jannie,

Vi har taget tilløb flere gange, for at sende dig denne mail, fordi vi helt ærligt har været fuldstændig tomme for ord, og fordi vi ikke ved, hvordan vi skal udtrykke vores taknemmelighed.
Vi fik lige præcis den bryllupsfest, vi sammen med DIG har brugt mange timer på at planlægge de sidste 2 år, og vi fik jo MEGET mere end det. Vi har hele tiden vist, at Holckenhavn var et rigtigt skønt, specielt og særligt sted, at vælge til sit bryllup. Men at alle ting gik op i en højere enhed på den måde, havde vi aldrig forestillet os. Ordet MAGISK var det første vi selv brugte, for at forsøge at sætte ord på hele den weekend, men sidenhen er det blevet brugt af alle vores gæster, der er overbevist om, at de aldrig får en lignende oplevelse igen.

De er alle sammen fuldstændig blæst bagover af den fest de har været en del af. ALT spillede virkelig maks!! Det gælder alt fra værelser, rammer, blomster, alt mad, vin, drinks, timing af program, osv. men specielt også det skønne personale som var helt ekseptionelt, gennem hele weekenden. Og en speciel tak til dig Jannie, som bare var så skøn og professional. Du fik alt til at ske ud fra vores ønsker, og vi kunne ikke have ønsket os en bedre støtte, at have haft med igennem hele processen, men ikke mindst på bryllupsdagen. Vi må være ærlige at sige, at det er lidt trist, at samarbejdet med dig, for nu er ovre. Men som jeg kort fik nævnt for dig, kommer vi stærkt tilbage i 2048, når vores sølvbryllup skal holdes på Holckenhavn Slot 😉 Du er en sand éner!

Så en kæmpe stor tak til DIG, ALT personale vi mødte på vores vej og ikke mindst Holckenhavn Slot som forevigt vil have en speciel plads i vores hjerter. Du må gerne sende en speciel tak fra Frederik og jeg til Helle, Caroline, Ross, Maria & Christian.

De var alle helt unikke, og fantastisk dygtige og professionelle til deres arbejde, men samtidig som en del af festen på en måde, der er lidt svært at forklare. Vi føler bare, ligesom med dig, at de var med til at gøre dagen ekstra speciel.

De største kram
Emma og Frederik

Kære Louise

Tænk at der næsten er gået en måned siden vores livs mest fantastiske dag. Det er svært at skrive med ord, hvor taknemmelige vi er for dig og for at vi valgte at holde vores bryllup på Holckenhavn. Fra første færd har I udvist den største professionalisme i alle henseender og har fået os til at føle os velkomne, hørt og generelt bare skabt de bedste rammer for, at vi kunne få netop det bryllup, vi drømte om.

Det fik vi – og meget mere til! Louise: Du er en helt unik kombination af dyb empati og struktur som man ikke kan finde hos nogen andre. Vi har følt os så trygge i dine hænder og er så glade for dine råd, tilgængelighed og store fleksibilitet gennem hele forløbet. Det har været hyggeligt, sjovt, lærerigt og når det så udmønter sig i den bedste dag med dig som et urokkeligt anker, så kan man ikke ønske sig mere. Nå ja, og for at være guld værd for Tilde lørdag morgen..! Tak til dig for at være – uden tvivl – verdens bedste bryllupsplanlægger!

Vi vil også gerne takke hele Holckenhavn-holdet for at skabe en så fantastisk dag. I har fået så meget ros af gæsterne for den tårnhøje kvalitet og store professionalisme uanset hvem der er tale om. Vi er også meget glade for de mange blomster, balloner, den fine flaske og en ekstra overnatning, som gjorde vores weekend fuldstændig perfekt. TAK! Dagen og aftenen kunne ikke være forløbet bedre. Alt var magisk. Vi er faktisk så glade for, at vi blev taget imod på bagøen og at receptionen endte med at blev i dansesalen, som gav en mere intim oplevelse.

Vi ville ikke have ønsket os det anderledes. Det var simpelthen perfekt og vi kunne bare nyde dagen til fulde. Vi har fået et ubrydeligt bånd med Holckenhavn og vi glæder os allerede til at fejre 1-års bryllupsdag hos jer den 29. juli 2024 til sommerophold. Hvis du er på arbejde, må du endelig kigge forbi, Louise!!! Endnu en gang af hjertet VERDENS STØRSTE TAK for vores livs bedste dag. I får virkeligheden til at overgå drømmene.

Kærlig hilsen
Tilde & Andreas

Kære Louise

Her på vores 2 måneders bryllupsdag vil vi endnu en gang sige jer – og særligt DIG – kæmpe tusind tak♥️ Tusind tak for at skabe de mest eventyrlige rammer i forbindelse med vores livs største fest. Det var helt magisk og minderne, vi har med os, er helt uforglemmelige.

Vores bryllupsdag vil vi for evigt tænke tilbage på som en drøm, hvor alting gik i opfyldelse, og overgik alle forventninger. Tak for din professionelle guidning og imødekommende samt smilende personlighed. Også tusind tak fordi du hele vejen igennem har været til rådighed og hjulpet os med at holde overblikket. Det har været en kæmpe fornøjelse og vi har følt os utrolig trygge gennem hele processen med dig.

Derudover tusind tak for en STORSLÅET middag og helt igennem fantastisk service blandt alle jer på Holckenhavn. I er blevet rost til skyerne blandt vores gæster utallige gange og det kan vi SÅ godt forstå. Der er ikke et øje tørt, når vi her 2 måneder senere taler med vores gæster om, hvor fantastisk dagen var. Vi glæder os til at komme forbi en dag i fremtiden og hilse på. Rigtig god sommer til dig og resten af holdet på Holckenhavn.

Endnu en gang TAK for hjælpen med at gøre vores bryllupsdag til vores livs eventyr♥️ Ps. Vi tillader os at sende lidt billeder med fra den skønneste dag.

De kærligste hilsner
Charlotte & Claus

Kjære Louise ❤️

Tusen takk for en helt fantastisk helg! Vi visste at det kom til å bli et fantastisk bryllup, men dere overgikk alle våre forventninger og mer til!🤍du har vært den beste bryllupsplanleggeren man kan ønske seg 🥰

Alle våre venner og familie syns det var det vakreste bryllup de har vært i, og absolutt alle koste seg og hadde det fantastisk!

Du må hilse til kokkene, kelnerne, floristen, og resten av gjengen på Holckenhavn, og si at de var helt fantastiske! Vi kunne virkelig ikke ha bedt om et bedre vertskap!🤩 maten var helt nydelig alle dagene, og vi følte at vi alltid var tatt vare på!

Vi kommer absolutt tilbake, Holckenhavn kommer alltid til å ha en stor plass i våre hjerter 🤍

Masse klemmer fra
Madelene og Jo

Kjære Louise ❤️❤️

Vi savner deg, allerede. Vi er i en boble full av takknemlighet og kjærlighet. Dagen vår kunne ikke blitt bedre – og det er ingenting vi ville endret på eller gjort annerledes. Dagen var over ALL forventning, og gjestene våre skryter enormt av festen, stedet, servicen, maten, deg – absolutt alt.

Og Louise – TUSEN TUSEN TAKK. Som jeg kommer til å savne våre mailsamtaler og all planlegging. Dagen vår ble perfekt takket være deg. Du var så tilstedeværende, støttende, snill, DYKTIG, og generelt bare et utrolig bra menneske. DU ER FANTASTISK, og du så oss akkurat som vi er fra første stund og visste presis hvordan vi ønsket dagen vår, og innfridde på alle punkter. Du kunne like gjerne vært vår beste venninne, så likt som vi tenker. Vi kan ikke takke deg nok. ❤️❤️❤️

Vi kommer definitivt tilbake, og snakker allerede om hvilket event vi kan holde hos dere neste gang, selvfølgelig med deg som vår planlegger.

Vi gleder oss til å se deg igjen – PÅ GJENSYN ❤️❤️

Andrea og Mathias

Kære Louise,

Det har været den største dag for Cas og jeg. Vi er stadig helt blæst bag over, hvor absolut fantastisk det hele var. Vi nød hvert et øjeblik. Vi har også fået så ubeskrivelig mange beskeder fra vores venner og familie, at de havde den dejligste dag. Alt sammen varmer… specielt nu her, når “efter bryllups blues” kommer snigende 😉 For sådan en dag vil vi da gerne have igen! 😀

Tak for at have gjort dagen så perfekt for os!

Jeg er sikker på, at det er et på gensyn, for der er ingen tvivl om, at Holckenhavn nu har fået en meget speciel plads i vores hjerter, og det er oplagt at komme retur på et ophold i fremtiden <3

De bedste hilsner,
Nina og Cas

Kjære fantastiske Christina❤️

Vi må bare få si: Hjertelig tusen takk for et fantastisk bryllup❤️ Alt var helt perfekt fra start til slutt. Så bra gjennomført av alle og dere gjorde dagen vår helt perfekt! Jeg har fått så mange tilbakemeldinger på at dette har vært det beste bryllupet de har vært i og for et drømmested!!

Vi setter så utrolig stor pris på alt du og dere har gjort for oss og kunne ikke bedt om et bedre bryllup❤️ Vi vil gjøre det igjen🙈
Vi er evig takknemlige for at du var med å lage vår drømmedag for oss❤️

Også kommer vi da selvsagt tilbake!! Både forlovere og foreldre vil gjerne være med igjen om ikke så lenge, så vi ses ganske så snart igjen🥰

Mange klemmer fra
Ida og Niclas

Kære Louise

Endnu en gang TUSINDE tak til dig, for alt omkring planlægning, koordinering og ideer til vores fest, men ikke mindst for at være dig😘 Vi har lige fra start følt os i trygge og omfavnende hænder😊

Vi er SÅ høje ovenpå en magisk weekend💫 og alle indtryk skal bearbejdes og kommes i “mindebogen” gennem det næste stykke tid. Holckenhavn var det perfekte venue og strålede om kap med solen☀️

Dj Lee var fænomenal – sikke en fest🎷🪘🤩 Vores gæster har alle kommenteret, hvor fedt det setup var👏🏻

Vi tjekker op på sommerhotellet og booker gennem hjemmesiden👍🏻

De allerbedste hilsner
Anders & Maja 😊

Kære Jannie,

Tak for at sætte de smukkeste rammer for vores magiske kærlighedsweekend. Vi er stadig helt høje ovenpå den fantastiske fest 😍 Bare tusind tak til både dig og alle de andre fantastiske mennesker på Holckenhavn ❤️

Kæmpe knus og solskin fra os på Maldiverne☀️
Helene og Jonas

Kæreste Jannie

Mange tak for din meget søde mail. Vi sidder her og bliver helt rørte. Vi havde den bedste og mest fantastiske weekend i vores liv og det havde du, dine fantastiske kollegaer og jeres utroligt smukke slot en meget stor andel i.

Vi føler jo helt, at du gennem de seneste par år er blevet en nær ven af familien, med den altid meget varme og imødekommende modtagelse vi har fået under vores efterhånden mange planlægningsbesøg. Vi husker tydeligt første gang vi mødte dig d. 15/3-2020, til en spændende rundvisning. Her fik vi den kærligste modtagelse som sad i os længe efter og vi kunne jo derfra slet ikke glemme jeres fine sted, hvorfor der hurtigt ikke var nogle alternativer til Holckenhavn 😊

TAK fra os for at skabe rammerne om den bedste dag i vores liv. I har de sejeste medarbejdere, som under hele dagen var så imødekommende og søde ved os og alle gæsterne.

Det vil vi ALDRIG glemme.

Også en KÆMPE high-5 til Ross og hans crew. Maden var sublim og vi har efterfølgende fået så mange positive kommentarer fra vores gæster.

Må du få en fortsat fantastik sommer og igen af hjertet tak for dig og din måde at være på.

De kærligste hilsner
Lea og Kristian

Kjære Jannie,

Tusen takk for den utrolige jobben du, og de andre på Holckenhavn har gjort for skape et helt fantastisk bryllup for oss! Hele helgen var over all forventning, og vi er så takknemlige for samarbeidet med deg og alt du har gjort for oss.

Vi gleder oss allerede masse til å komme tilbake.

Klem fra
Sunniva og Christoffer

Kære Jannie

Vi ved slet ikke, hvor vi skal starte eller hvor vi skal slutte. Vi er en lille smule tomme for ord efter hele den rejse, vi har været på sammen for at nå til det utilmative højdepunkt, hvor alt bare spillede fuldstændig efter planen. Det var virkelig et fuldstændig eventyrligt prinsessebryllup og det skylder vi Holckenhavn, personalet og især DIG et ubeskriveligt stort TAK for.

Vi LOVER at vi kommer igen. Alle fremtidige store arrangementer vil vi håbe at kunne holde hos jer! Den professionalisme vi er blevet mødt med hele vejen igennem har været så vild, og vi har følt os i de BEDSTE hænder.

I er blevet rost til skyerne af ALLE vores gæster og alle vil besøge jer igen. Rammerne er så magiske, maden er helt vidunderlig og servicen er fuldstændig ekstraordinær. Flere af vores gæster har ikke bare takket os for et godt bryllup, men for at få sådan en fantastisk oplevelse, som det var at være til bryllup på Holckenhavn.

Del endelig min mail med al det fantastiske personale!!

Vi ønsker dig ALT det bedste og er sikre på vores veje nok skal krydses igen en dag.

Kh
Celine og Rasmus

Hei Louise ❤

Tusen takk for et herlig bryllup!

Vi kom oss vel hjem og har begynt å fordøye opplevelsen, men trenger nok litt tid på å ta inn over oss alle de fantastiske inntrykkene vi sitter igjen med. Vi kan ikke beskrive hvor utrolig fornøyde vi er, og alle gjestene vi har snakket med forteller at de har hatt en opplevelse for livet.

Vi vil virkelig takke deg for jobben du har gjort med å planlegge og gjennomføre bryllupet vårt! Vi er beæret over at det var nettopp du som gjorde dette til vårt drømmebryllup❤

Vi ønsker også at du formidler vår stoooore takk til alle som har bidratt på Holckenhavn slott! Vi føler at vi ikke fikk takket alle som bidro på en skikkelig måte. Alle var meget profesjonelle og var alltid tilstede for oss og våre gjester. Alltid et smil og noen hyggelige ord uansett hvem vi møtte. Gjestfriheten virker for oss å være en sterk kjerne hos alle dere som jobber på slottet.

Maten som ble servert var i øverste klasse hver gang og vi er bare målløst imponert over hvordan det går an å lage så utsøkt god mat til såpass mange gjester på en gang. Alle måltider vi fikk servert var av samme høye kvalitet og middagen på lørdag var et rent kunststykke.

Blomstene og dekorasjonen av bordene var så smakfulle og nydelige at vi ikke kunne drømme om det på forhånd.

TUUUSEN TAKK FOR EVENTYRET DERE HAR GITT OSS❤🙏❤

Klemmer og på gjensyn fra
Anne-Britt og Lasse