loader

Holckenhavn Slot

TAK

Se mere

Kære Louise.

Det er os, der takker🙏

Som jeg nævnte for et par af dine kollegaer, så spiller det hele bare hos jer. Det fungerede super godt med grupperum og med alle serveringerne.

Lækre goodiebags og meget tilfredse medarbejdere, der allerede udviklede på konceptet med en temadag. De ville gerne prøve at lave mad som teambuilding (inspireret af køkkenet ved siden af Holck-stuen.

Ha’ en skøn weekend - vi kommer tilbage.
Mette
Rias A/S

 

Hej Jannie.

Vores ophold overgik alles forventninger. Det var så sjovt at opleve, hvor imponerede alle mine kollegaer var, da de ankom til Riddersalen. Det var et virkelig fantastisk lokale til mødet! Øvrige rammer, naturen, værelserne og maden var bare tip top!

Jeg har sat stor pris på kommunikation og service fra jeres side.

Jeg vil gøre mit for, at vi kommer igen!

De bedste hilsner.
Josephine
Deloitte

Hej sødeste Jannie,

Vi havde en FANTASTISK dag. Alt gik perfekt! Tusind tak for din omhyggelige planlægning og gode råd.

Hvor er det bare skønt at opleve hvordan alle arbejder sammen og sørger for at alt bare er lækkert og fungerer. Hils Dennis, Christian, Maria, jeres søde dame, der gør rent, kokkene og de unge venlige tjenere.

Kh Line
SES, Samarbejde efter Skilsmisse

Kære Jannie

Der er igen udelukkende positive tilbagemeldinger fra vores bestyrelse og direktion på deres vellykkede besøg hos jer. Tak for jeres gæstfrihed og udstrakte service.

Vi er utroligt glade for muligheden for at besøge jer, og jeg vil gerne udtrykke min taknemmelighed for vores smidige samarbejde. Det er altid en stor fornøjelse at arbejde sammen med jer, idet I har styr på selv de mindste detaljer, lige fra start til slut.

DLA Piper Denmark Law Firm

Tusind tak for en fantastisk julefest. Det hele gik bare så godt og alle var vildt glade og begejstrede.

Flere fortalte at de aldrig har været til en fest som formåede at samle vores timelønnede og funktionærer på den måde. Det er altså fedt ☺️

Hils hele holdet bag festen og sig at de er mega seje.

MUNCK