loader

Holckenhavn Slot

65 31 31 05

slider billede 1

Jannick Johansen

Jannick er udlært på Hotel Hesselet og har været Souschef på Hotel Lysebu i Oslo og Ass. Køkkenchef på Sortebro Kro.

Jannick er vores Norsk forbindelse der hjælper med alle vores norske gæster. Jannick elsker at arbejde med Fisk, skaldyr og bagværk.

Jannie er ansvarlig for koordinering og salg af erhvervsarrangementer som konferencer og messer samt private fester og bryllupper. Jannie har ligeledes ansvaret for vores freelance tjenere og klargøringsassistenter.

Marcus elsker det eksperimenterende køkken.

Marcus kommer med erfaring fra Restaurant Rudolf Mathis, Hotel Hesselet og Gastroteket i Odense

Ross er vores engelske forbindelse. Ross kommer med 10 års erfaring fra England og har arbejdet på flere store restauranter i London og Cornwall.
 
Ross kom til Danmark i 2010 og har her bl.a. arbejdet på Hesselet.

Christina har ejet, drevet og ombygget Holckenhavn Slot de sidste 16 år.

Christina er ansvarlig for koordinering og salg af erhvervsarrangementer som konferencer og messer samt private fester og bryllupper.

Mads er ansvarlig for koordinering og salg af erhvervsarrangementer som konferencer og messer samt private fester og bryllupper.

Anne kommer med erfaring fra bl.a. Hesselet, Henne Kirkeby Kro og Kongebrogården.

 

I Annes køkken er sæsonens råvarer i fokus. Her bliver de vidunderlige råvarer fusioneret med et strejf af det franske køkken tilsat en stor portion kærlighed og innovation.