loader

Holckenhavn Slot

65 31 31 05

COVID-19

Vi gør opmærksom på de forholdsregler vi tager på Holckenhavn Slot i forbindelse med Covid-19.

Som altid, vil du som konferencegæst her hos os sidde i store, lyse, rummelige mødelokaler med masser af plads og luft omkring deltagerne. Alle rum luftes ud i Jeres indlagte pauser, og der vil i mødelokaler og generelt i slottet være håndsprit tilgængeligt. Desuden sørger vi for flere gange dagligt, at rengøre kontaktflader rundt på hele slottet.

I vil som altid, sidde i eget bespisningslokale til både frokost og middag, samt have egen stue til kaffe efter middagen. Er vejret til det, serverer vi gerne middagen under åben himmel i vores smukke slotshave.

Alle serveringer vil foregå som tallerken serveringer.

Vi glæder os til at byde Jer velkommen.

slider billede 1

Jannick Johansen

Jannick er udlært på Hotel Hesselet og har været Souschef på Hotel Lysebu i Oslo og Ass. Køkkenchef på Sortebro Kro.

Jannick er vores Norsk forbindelse der hjælper med alle vores norske gæster. Jannick elsker at arbejde med Fisk, skaldyr og bagværk.

Jannie er ansvarlig for koordinering og salg af erhvervsarrangementer som konferencer og messer samt private fester og bryllupper. Jannie har ligeledes ansvaret for vores freelance tjenere og klargøringsassistenter.

Marcus elsker det eksperimenterende køkken.

Marcus kommer med erfaring fra Restaurant Rudolf Mathis, Hotel Hesselet og Gastroteket i Odense

Ross er vores engelske forbindelse. Ross kommer med 10 års erfaring fra England og har arbejdet på flere store restauranter i London og Cornwall.

Ross kom til Danmark i 2010 og har her bl.a. arbejdet på Hesselet.

Christina har ejet, drevet og ombygget Holckenhavn Slot de sidste 16 år.

Christina er ansvarlig for koordinering og salg af erhvervsarrangementer som konferencer og messer samt private fester og bryllupper.

Mads er ansvarlig for koordinering og salg af erhvervsarrangementer som konferencer og messer samt private fester og bryllupper.

Anne kommer med erfaring fra bl.a. Hesselet, Henne Kirkeby Kro og Kongebrogården.

 

Anne har sæsonens råvarer i fokus. Her bliver de vidunderlige råvarer fusioneret med et strejf af det franske køkken tilsat en stor portion kærlighed og innovation.