loader

Holckenhavn Slot

65 31 31 05

slider billede 1

Anne-Karina Bjørn Andersen

Anne-Karina er køkkenholdets nyest medlem og vores lille solstråle af altid fantastisk humør.

 

Anne-Karina kommer fra en køkkenchefstilling på Great Northern og har tidligere arbejdet på Gastroteket i Odense.

Henrik er grundsmagens mester og elsker at arbejde med de små smagsnuancer i sovser mv.

 

Henrik kommer med erfaring fra Madtaperiet i Svendborg samt Restaurant 5 i Svendborg.

Marcus elsker det eksperimenterende køkken.
 
Marcus kommer med erfaring fra Restaurant Rudolf Mathias, Hotel Hesselet og Gastroteket i Odense

Ross er vores engelske forbindelse. Ross kommer med 10 års erfaring fra England og har arbejdet på flere store restauranter i London og Cornwall.
 
Ross kom til Danmark i 2010 og har her bl.a. arbejdet på Hesselet.

Louise er ansvarlig for koordinering og salg af vores erhvervsarrangementer og private fester.

Christina har ejet, drevet og ombygget Holckenhavn Slot de sidste 16 år.

Christina er ansvarlig for koordinering og salg af erhvervsarrangementer som konferencer og messer samt private fester og bryllupper.

Mads er ansvarlig for koordinering og salg af vores erhvervsarrangementer og private fester.

 

Anne kommer med erfaring fra bl.a. Hesselet, Henne Kirkeby Kro og Kongebrogården.

 

I Annes køkken er sæsonens råvarer i fokus. Her bliver de vidunderlige råvarer fusioneret med et strejf af det franske køkken tilsat en stor portion kærlighed og innovation.