2025
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| 07. november |
Gourmet |
|
| 21. november |
Gourmet |
Udsolgt |
| 08. december |
Sæsonmenu |
Udsolgt |
| 09. december |
Sæsonmenu |
|
| 10. december |
Gourmet |
|
| 11. december |
Gourmet |
|
| 12. december |
Gourmet |
Udsolgt |
| 13. december |
Gourmet |
|
| 14. december |
Gourmet |
|
| 16. december |
Gourmet |
|
| 17. december |
Gourmet |
|
| 18. december |
Gourmet |
|
| 19. december |
Gourmet |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Gourmet november/december:
- Havbars, lardo, variation af græskar og svampefumé
- Blæksprutte, syltet kumquat, løg-soubise og dashi
- And, braiseret julesalat, kvædepuré og orangesauce
- Hvid chokolademousse, sprød crunch og kirsebærsorbet
Sæsonmenu 8. og 9. december:
- Havbars, lardo, variation af græskar og svampefumé
- And, braiseret julesalat, kvædepuré og orangesauce
- Hvid chokolademousse, sprød crunch og kirsebærsorbet
Er I flere end 4 personer og
passer ovenstående datoer ikke?
Så tøv ikke med at ring eller skriv til os, da vi så har mulighed for at åbne restauranten på andre datoer.