loader

Holckenhavn Slot

slider billede 1

Inspiration til borddækning, pynt og foto til romantisk slotsbryllup

Overvejer I at holde et slotsbryllup? Der findes næppe en mere eventyrlig scene for et bryllup end et slot. Men hvordan kan et slotsbryllup tage sig ud? Måske har I allerede nogle klare ønsker og præferencer. Måske vil I gerne finde inspiration fra andre slotsbryllupper – og så er I kommet til det rette sted. Her viser vi Jer inspiration til borddækningen, oppyntningen og bryllupsfotos.

 

Galleri med inspiration til Jeres romantiske slotsbryllup

På Holckenhavn Slot hjælper vi hver dag brudepar med at indfri deres drømme om et romantisk slotsbryllup. Ikke to bryllupper er ens, og det mærker vi også her på Holckenhavn Slot. Fra planlægningens start og indtil Den Store Dag skal der tages mange beslutninger om alt fra brudekjole til borddækning. Brylluppet planlægges ned til mindste detalje, og mulighederne er uendelige.

 

I samarbejde med nogle af vores bryllupsleverandører viser vi her i billeder, hvordan et slotsbryllup kan se ud. Billeder fortæller  mere end 1000 ord, og derfor lader vi dem tale for sig selv i dette galleri.

 

Vi håber, at I vil finde inspiration til Jeres kommende bryllup.

 

Eventyrlig borddækning og oppyntning

Borddækning og pynt er et vigtigt element i et bryllup, der kræver både koordination og kreativitet - uanset om vi taler slotsbryllup eller ej.

 

På Holckenhavn  har vi bl.a. haft glæde af at have besøg af Trine og Mette fra A table story, der fortæller og formidler historier med service. Hver borddækning har en historie, hvis du spørger Trine og Mette. Det var også tilfældet ved dette slotsbryllup, hvor A table story leverede borddækningen. Se selv den smukke borddækning på billederne herunder.

 

Borddækning til et slotsbryllup

Billede taget af bryllups- og modefotograf Sandra Åberg @sandraaberg

 

Borddækning til et bryllup

Billede taget af bryllups- og modefotograf Sandra Åberg @sandraaberg

 

Guldbestik til bryllupsbordækning

Billede taget af bryllups- og modefotograf Sandra Åberg @sandraaberg

 

Langbord til bryllup

Billede taget af bryllups- og modefotograf Sandra Åberg @sandraaberg

 

 

Smukke og romantiske scener til bryllupsbilleder

En af fordelene ved et slotsbryllup på Holckenhavn Slot er, at I er garanteret en smuk natur, der danner den perfekte ramme om Jeres bryllupsbilleder.

 

På Holckenhavn Slot råder vi over store naturområder, både park, skov og strand, som brudeparrene ofte benytter til deres bryllupsfotografier. Vi samarbejder med flere dygtige fotografier, som har givet os lov til at vise nogle af deres smukke billeder af glade brudepar på Holckenhavn Slot. Måske I finder inspiration til scenerne for Jeres bryllup?

 

 

 

Bryllupsfoto fra Holckenhavn Slot

Foto taget af bryllupsfotograf fra Voresstoredag.dk

 

Bryllupsfotograf på Holckenhavn Slot

Foto taget af bryllupsfotograf Forevigt.dk

 

Norsk slotsbryllup

Foto taget af fotograf Per Morten Abrahamsen